Φιλόζωοι ζητούν από τους συμπολίτες μας να υιοθετήσουν τα αδέσποτα σκυλιά του νοσοκομείου Χανίων

Κανένα σχόλιο

Δημόσια έκκληση για άμεση φιλοξενία ή υιοθεσία των αδέσποτων του Γενικού Νοσοκομείου Χανιων απευθύνουν φιλόζωοι του νομού μας.

Σε κείμενο το οποίο διακινείται μέσω email επισημαίνουν τον κίνδυνο που αντιμετωπίζουν για τη ζωή της ενώ ενημερώνουν ότι τα σκυλιά ειναι όλα “φιλικά, εμβολιασμένα και στειρωμένα”.

Διαβάστε τι αναφέρεται:

"Sponsored links"

Υπάρχει μεγάλη ανάγκη τα σκυλιά αυτά, όλα φιλικά, εμβολιασμένα και στειρωμένα, να βρουν σπίτια φιλοξενίας ή ιδανικά να υιοθετηθούν από ανθρώπους που θέλουν να σώσουν ένα πλάσμα από το δρόμο και την κακουχία😔

Τα σκυλάκια θα πρέπει άμεσα να απομακρυνθούν καθότι έχει δοθεί Εισαγγελική παραγγελία προς το Δήμο Χανίων να τα μεταφέρει σε άλλη περιοχή- άγνωστο πού!!

Χωρίς πρόβλεψη για φαγητό και νερό, χωρίς την αίσθηση του οικείου περιβάλλοντος όπου διαβιούν καιρό – κάποια μάλιστα πετάχτηκαν εκεί κουτάβια- κι έχουν καθημερινά τροφή και κτηνιατρική φροντίδα, αποπαρασίτωση κ.τ.λ

Ο χώρος του νοσοκομείου νομικά απαγορεύει την ύπαρξη ζώων, όμως είναι προφανές ότι δε διάλεξαν αυτά τον χώρο… εγκατάλειψης τους!!!♦️

Τώρα ο νόμος επιτάσσει την απομάκρυνσή τους, δηλαδή τα διώχνουν ξανά από εκεί που  νιώθουν σπίτι τους και είχαν βρει θαλπωρή και φροντίδα, όσο γίνεται, αφού ζουν ως  άστεγα ζώντας έξω το χειμώνα, χωρίς καταλύματα.

Η μεταφορά- μετακίνηση των ζώων από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου, σε άλλες αφιλόξενες ορεινές,όπως έχει ακουστεί περιοχές π.χ  Κεραμειά, συνεπάγεται τον γρήγορο ή αργό θάνατό τους κι όποιος πιστεύει ότι δεν είναι έτσι, απλά εθελοτυφλεί!!

Η καταδίκη της έλλειψης φαγητού και νερού, η έλλειψη στοιχειώδους προστασίας από κάποιους που νοιάζονται, η περιπλάνησή τους σε μέρη που ίσως είναι κατοικημένα κι άθελά τους θα γίνουν βάρος ξανά ή η εγκατάλειψή τους ξανά σε ακατοίκητα κι ερημικά μέρη όπου θα περιφέρονται ως άδικες κατάρες  ψάχνοντας λίγο φαγητό και νερό, σίγουρα δεν είναι λύση βιώσιμη , ούτε δείγμα παιδείας και πολιτισμού!

Για άλλη μια φορά, ζητάμε τη βοήθεια των συμπολιτών μας εμείς οι ενεργά φιλόζωοι πολίτες που πάντα ” βγάζουμε το φίδι απ’την τρύπα” ,που πάντα αγωνιούμε γι’ αυτά τα ανυπεράσπιστα πλάσματα όταν οι ιθύνοντες εφησυχάζουν και κοιμούνται τον ύπνο του … δικαίου που μόνο δίκαιος δεν είναι!!

Ας σταθούμε αρωγοί του δύσκολου αυτού εγχειρήματος,της διάσωσης των ζώων αυτών! Πριν 2 χρόνια ξανά πάλι τα σκυλιά που ήταν εκεί βρήκαν 🏡 σπίτια γεμάτα αγάπη, τόσο εδώ στην πόλη μας όσο και στο εξωτερικό,σε συνεργασία ντόπιων φιλοζωικών και συγκεκριμένα της “Προστασίας των ζώων” με ξένους Φιλοζωικούς Συλλόγους.

"Sponsored links"

🔥Τώρα ξανά καλούμαστε να τα βοηθήσουμε όλοι μαζί! Κοινοποιήστε,προωθήσετε, βοηθήστε να σωθεί μια ζωή!!!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την Κατερίνα στο τηλέφωνο 697 6347643

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις