22.8 C
Chania
Friday, April 19, 2024

Φολέγανδρος: Πρώτα τη χτύπησε με μπουνιές και μετά την πέταξε στον γκρεμό ο φονιάς – Φώναζε «βοήθεια» η Γαρυφαλλιά

Ημερομηνία:

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες ο 30χρονος δράστης φέρεται να την ξυλοκόπησε πριν τη σπρώξει στον γκρεμό και την αφήσει αβοήθητη να πνιγεί…

Καταρχάς η ιατροδικαστική έκθεση έδειξε ότι η κοπέλα ήταν ζωντανή όταν έπεσε στη θάλασσα.

Ωστόσο σύμφωνα με τα νέα στοιχεία το θύμα έχει χτυπήματα στο κεφάλι τα οποία δεν ταιριάζουν με τα όσα έχει υποστηρίξει προανακριτικά ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος.

Υπενθυμίζεται, ότι ο δράστης είχε ισχυριστεί πως όταν έριξε το αυτοκίνητο στην πλαγιά και η νεαρή κοπέλα βγήκε τρομοκρατημένη, εκείνος την ακολούθησε και πάνω στον καβγά την έσπρωξε δυο φορές, ρίχνοντάς την στα βράχια και εν συνεχεία στη θάλασσα, όπου πνίγηκε…

Όμως, όπως αναφέρει το Έθνος, η 26χρονη Γαρυφαλλιά σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση έφερε χτύπημα στο μάτι, που φαίνεται ότι έχει προκληθεί από γροθιά. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα γίνεται λόγος για «μώλωπα οφθαλμού».

Ζητούσε βοήθεια…

Παράλληλα νέες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 26χρονη κοπέλα όταν βγήκε από το αυτοκίνητο καλούσε σε βοήθεια…

Το ότι καλούσε σε βοήθεια φέρεται να το έχει υποστηρίξει και ο 30χρονος δράστης στους αστυνομικούς. Φέρεται συγκεκριμένα να τους είπε: «Καλούσε σε βοήθεια. Σιγά δεν της είχα κάνει και κάτι για να καλεί σε βοήθεια. Ένιωσα μειονεκτικά που το κάνει. Έφυγε από το αυτοκίνητο και έφτασε στην άκρη του γκρεμού. Εγώ της φώναζα από το αυτοκίνητο και μετά κατέβηκα από αυτό».

Ήταν επιθετικός

Σημειώνεται πως ήδη υπάρχουν πολλά σημάδια που αποδεικνύουν πως ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς φέρονταν επιθετικά και νευρικά καθ΄όλη την διάρκεια των διακοπών.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος τσακωνόταν συνεχώς με την άτυχη κοπέλα σχετικά με το πρόγραμμα που θα ακολουθούσαν στις διακοπές, καθώς είχαν εντελώς διαφορετικά «θέλω».

Μάλιστα επιθετική συμπεριφορά είχαν δει μέχρι και μερικοί κάτοικοι του νησιού, καθώς ο 30χρονος δεν δίσταζε να κάνει σκηνή ακόμη και μπροστά στον κόσμο.

Ήταν απόμακρος  και εκείνη χαρούμενη

Η κ. Κατερίνα, ιδιοκτήτρια κοντινού εστιατορίου, που μίλησε στον ΣΚΑΪ, περιγράφει τον 30χρονο ως απόμακρο σε αντίθεση με την κοπέλα. «Είχαν φτάσει το βράδυ της περασμένης Τρίτης, ήταν κουρασμένοι, μετά ήρθε αυτός και πήρε νερό βιαστικά, δεν δέχθηκε τη βοήθειά μας για να στήσει σκηνή. Ήταν ιδιαίτερα απόμακρος, όχι πολλές εμφανίσεις… Ήταν σαν να είχε πάει αλλού, όχι σε νησί για διακοπές».

"google ad"

Η κ. Κατερίνα επισήμανε ότι «ερχόντουσαν το πρωί, η Γαρυφαλλιά ήθελε να κάτσει μαζί μας ήταν χαρούμενη, της άρεσε πολύ, αλλά έρχονταν μόνο για καφέ και δεν τους ξαναβλέπαμε. Η Γαρυφαλλιά μού έλεγε ‘θα κάτσω, θα κάτσω’ τελικά δεν κάθισε ποτέ… Της είπα ρε Γαρυφαλλίτσα γιατί δεν κάθεσαι να σε δούμε; ‘θέλει να γυρίσουμε όλο το βουνό να περπατήσουμε, άλλα του είπα ότι είναι η τελευταία διαδρομή που θα κάνουμε, θα κάτσουμε εδώ να δούμε τα παιδία’, και δεν ξανάρθε ποτέ».

«Είδα ότι είχε μόνο τα ρούχα του αυτός στη σκηνή δεν υπήρχαν δικά της προφανώς, πρέπει να τα είχε πάρει όλα η κοπέλα τα δικά της. Μόνο ένα τσαντάκι με καλλυντικά είχε. Δεν μπορείς να κάνεις κάμπινγκ με καλλυντικά» πρόσθεσε η γυναίκα.

Κούγιας: Η μητέρα της 26χρονης μου είπε ότι η Γαρυφαλλιά πίστευε ότι την παρακολουθούσε ο δράστης

Αποκαλύψεις για τη σχέση της 26χρονης Γαρυφαλλιάς με τον 30χρονο καθ’ ομολογία δολοφόνο της, φαίνεται πως έχει η μητέρα της άτυχης κοπέλας, όπως αποκάλυψε μιλώντας στην Κοινωνία Ώρα Mega ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει την υποστήριξη της κατηγορίας για λογαριασμό της οικογένειας της 26χρονης.

Πίστευε πως παρακολουθούσε το κινητο της

«Η μητέρα της Γαρυφαλλιάς επικοινώνησε μαζί μου για πρώτη φορά αφού συνήλθε από το πρώτο σοκ χτες το απόγευμα, και μου είπε ότι θέλει να συναντηθούμε. Και της είπα ότι μπορώ το απόγευμα, και είπαμε να βρεθούμε σήμερα πριν ή μετά την κηδεία. Η ίδια μου είπε ότι η 26χρονη είχε την εντύπωση ότι την παρακολουθούσε ο δράστης. Αυτό το συμπέρασμα είχε βγάλει η μητέρα από την κόρη της, από συζήτηση που είχαν, στην οποία η 26χρονη αναρωτιόταν αν κάποιος μπορεί να ελέγχει τα μηνύματά της», είπε ο Αλέξης Κούγιας σχετικά με όσα ειπώθηκαν στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη μητέρα της άτυχης κοπέλας.

Σχετικά με το αν όντως η δολοφονία έγινε εν βρασμώ, ο ίδιος τόνισε ότι «Αν δεν έχεις διαβάσει το υλικό της δικογραφίας, την ιατροδικαστική έκθεση, το DNA, τα αποτυπώματα, δεν μπορείς να απαντήσεις σε αυτή την ερώτηση. Σεβόμενος το τεκμήριο αθωότητας του κατηγορουμένου και στο πλαίσιο μιας δίκαιης δίκης, σέβομαι τους δικαστές και εισαγγελείς, και θα περιμένω να ολοκληρωθεί η διαδικασία της απολογίας του κατηγορούμενου».

Αναφερόμενος, τέλος, στον πατέρα της 26χρονης, με τον οποίο τους συνδέει και προσωπική φιλία λόγω κοινής καταγωγής, ο κ. Κούγιας σημείωσε ότι  «Τι να προλάβεις να μιλήσεις με ένα χαροκαμένο πατέρα, που του έχει συμβεί το αδιανόητο στη ζωή του; Ήταν μια αριστούχος μαθήτρια, φαρμακοποιός. Δεν έχω μιλήσει με τον πατέρα της κοπέλας, είναι παιδικός μου φίλος. Όταν βρει λίγο χρόνο και αυτός θα μιλήσουμε». 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ