25.8 C
Chania
Wednesday, April 24, 2024

Φολέγανδρος: Συγκλονίζει η μητέρα της Γαρυφαλλιάς – «Τη σκότωσε δύο φορές – Για μένα δεν υπάρχει καμία συγχώρεση»

Ημερομηνία:

Για το γεγονός ότι ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος της κόρης της δεν προσπάθησε καν να τη σώσει όταν την πέταξε αναίσθητη από τον γκρεμό στη Φολέγανδρο και την άφησε να πνιγεί αβοήθητη, μίλησε η μητέρα της Γαρυφαλλιάς.

«Η Δικαιοσύνη θα τα βρει όλα. Είχε μια ευκαιρία να τη σώσει όταν έπεσε στο νερό και ήταν ζωντανή. Είχε εκείνη τη στιγμή μια ευκαιρία να σώσει το παιδί μου, να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία και να το σώσει. Υπήρχε μια ευκαιρία να τη σώσει. Είχε και άλλη μια ευκαιρία να μην τη ρίξει μέσα, να είναι ψύχραιμος και να πει δε θα τη ρίξω» ανέφερε η μητέρα της δολοφονημένης Γαρυφαλλιάς μιλώντας στο STAR, και πρόσθεσε:

«Από τη στιγμή που την έριξε και ήταν ζωντανή, το παιδί μου πνίγηκε και είχε αυτήν την ευκαιρία και δεν το έκανε. Για μένα τη σκότωσε δυο φορές».

«Για μένα δεν υπάρχει καμία συγχώρεση»

Παράλληλα, η μητέρα της 26χρονης πρόσθεσε ότι πλέον ο λόγος είναι στη Δικαιοσύνη. «Όλη η Ελλάδα μίλησε για την κόρη μου με φως και ζούμε μέσα στο φως. Αυτοί που ζουν στο σκοτάδι, γι’ αυτούς να μάθετε από εκείνη την πλευρά, όχι από μένα. Ο κόσμος πρέπει να είναι ψύχραιμος, υπάρχει δικαιοσύνη που θα μιλήσει»

«Το παιδί μου ήταν άτυχο. Βρέθηκε στη μια στο εκατομμύριο μπροστά σε αυτόν τον άνθρωπο. Είχε την ευκαιρία να τη σώσει έστω και πάνω στο λάθος. Δεν το έκανε. Για μένα δεν υπάρχει καμία συγχώρεση», κατέληξε η μητέρα της Γαρυφαλλιάς.

topontiki.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ