Φωτογραφική έκθεση της ΕΦΕ Ηρακλείου προς τιμήν του Μιχάλη Νικηφοράκη | Δείτε φωτογραφίες

Κανένα σχόλιο

Η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Ηρακλείου διοργανώνει εκδήλωση προς τιμήν του αναγνωρισμένου φωτογράφου Μιχάλη Νικηφοράκη, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών από τον θάνατό του.

Ο Μιχάλης Νικηφοράκης υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Ελληνικής Φωτογραφικής Εταιρείας Ηρακλείου το 1965 και διετέλεσε πρόεδρος του σωματείου για 34 συναπτά έτη, μέχρι να τιμηθεί ως επίτιμος πρόεδρος της Ε.Φ.Ε.Η.

Είχε λάβει διεθνή αναγνώριση και κατείχε εκατοντάδες εθνικά και παγκόσμια βραβεία.

"Sponsored links"

Η Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Ηρακλείου τον τιμά για την προσφορά του ως πρόεδρος αλλά και ως διδάσκαλος φωτογραφίας, με εκδήλωση ανοικτή στο κοινό.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στην αίθουσα τέχνης της Ε.Φ.Ε. Ηρακλείου, στην Δουκός Μποφόρ 20, την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου, ώρα 19:30 και θα πλαισιώνεται από φωτογραφική έκθεση με δικές του φωτογραφίες.

"Sponsored links"

Για τον Μιχάλη Νικηφοράκη θα μιλήσουν:

Ψιλάκης Νίκος, Συγγραφέας – Δημοσιογράφος

Παναγιωτάκης Γιώργος, Συγγραφέας

Κοπιδάκης Νίκος, Θεολόγος – Εκπαιδευτικός

Μετζάκης Μανώλης, Πρόεδρος Παγκόσμιας Ομοσπονδίας GPU

Δαλαβέρος Κώστας, Αντιπρόεδρος Ε.Φ.Ε. Ηρακλείου

Νικηφοράκης Πολυχρόνης, Πρόεδρος Ε.Φ.Ε. Ηρακλείου

Πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση

Ημέρα: Τετάρτη 02 Νοεμβρίου 2022

Ώρα: 19:30

Χώρος εκδήλωσης

Ελληνική Φωτογραφική Εταιρεία Ηρακλείου

Δουκός Μποφώρ 20, 71202 Ηράκλειο

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live