Χάλκινο διεθνές βραβείο για τον Χανιώτη φωτογράφο Νίκο Μπασιά

Κανένα σχόλιο

Ένα ακόμη βραβείο για τον Χανιώτη φωτογράφο και καθηγητή Νίκο Μπασιά, αυτή την φορά από το Μαυροβούνιο.

Ο Χανιώτης φωτογράφος και καθηγητής Νίκος Μπασιάς συμμετείχε  στο «NSAPK CIRCUIT 2016 – 1st Circular Exhibition of Photography» που διοργανώθηκε από την Σερβία και το Μαυροβούνιο.

Αποτελεί Διεθνή διαγωνισμό, ανοικτό σε φωτογράφους επαγγελματίες και ερασιτέχνες από όλο τον κόσμο, στο πλαίσιο των εγκεκριμένων κανόνων της PSA (Photographic Society of America) και της FIAP (Fédération Internationale de l’Art Photographique).

"Sponsored links"

Συμμετείχε στην κατηγορία «Portrait– Πορτραίτο» όπου με την φωτογραφία “Expectation – Προσδοκία ” κατακτά το Χάλκινο βραβείο “Salon Bronze Medal”.

Η απονομή του βραβείου θα γίνει στις 21 Μαΐου 2016 στην πόλη Podgorica- Ποντγκόριτσα, την πρωτεύουσα του όμορφου Μαυροβούνιου.

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live