19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

«Χαμόγελο του Παιδιού»: Η απάντηση στα δημοσιεύματα για κακοδιαχείριση – «Θα δώσουμε όλες τις απαντήσεις»

Ημερομηνία:

Στα δημοσιεύματα που κατηγορούν το «Χαμόγελο του Παιδιού» για κακοδιαχείριση, με φόντο το σκάνδαλο με τη «Κιβωτό του Κόσμου»,  απαντά η ΜΚΟ.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα στο «ΒΗΜΑ της Κυριακής», το «Χαμόγελο του Παιδιού» εμφανίζει σημαντικά πλεονάσματα ύψους 6 εκατ. ευρώ ενώ παράλληλα υπάρχουν δείγματα ελλιπούς και προβληματικής διαχείρισης σε αρκετά από τα 230 ακίνητα που είχαν παραχωρηθεί την τελευταία 25ετία στην οργάνωση.

Η εφημερίδα απευθύνει πέντε ερωτήματα στη ΜΚΟ «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ στο πρωτοσέλιδο της αναφέρει πως, παρά τα διαθέσιμα 6,2 εκατ. ευρώ δηλώνονται «προβλήματα επιβίωσης». Σημειώνεται επιπλέον πως από δωρέες έχουν εισπραχθεί 10-14 εκ. ευρώ.

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνέχεια του ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου που δημοσιεύεται στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ”, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, με τίτλο «Στο μικροσκόπιο “Το Χαμόγελο του Παιδιού”»: Ενημερώνει ότι πρόκειται να αποστείλει εντός της μέρας σχετικό Δελτίο Τύπου, δίνοντας αναλυτικές απαντήσεις σε κάθε ένα από τα «πέντε ερωτήματα» που τίθενται.

Επιπλέον, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου και ώρα 12μμ ο Οργανισμός καλεί σε Συνέντευξη Τύπου όλους τους δημοσιογράφους και λοιπούς ενδιαφερόμενους στους χώρους του Οργανισμού (Γαρυττού 80 – 15343 Αγία Παρασκευή), κατά την οποία ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Κώστας Γιαννόπουλος, από κοινού με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα στελέχη του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” θα απαντήσουν αναλυτικά και τεκμηριωμένα», αναφέρει η ΜΚΟ στην απάντησή της.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για του πεσόντες του Λαφονησίου

Ο  Δήμος Κισσάμου προσκαλεί στην εκδήλωση τιμής και  μνήμης...

Οι οικοδόμοι των Χανίων στηρίζουν τον Δημήτρη Ανθούση

Τον δημοτικό σύμβουλο Πλατανιά και επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης"  Δημήτρη...

Ευχαριστήριο οικογένειας Μαριανάκη για τη στήριξη στην περιπέτεια της κόρης τους

Ανακοίνωση οικογένειας Μαριανάκη Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που νιώθεις...