«Χαμόγελο του Παιδιού»: Η απάντηση στα δημοσιεύματα για κακοδιαχείριση – «Θα δώσουμε όλες τις απαντήσεις»

Κανένα σχόλιο

Στα δημοσιεύματα που κατηγορούν το «Χαμόγελο του Παιδιού» για κακοδιαχείριση, με φόντο το σκάνδαλο με τη «Κιβωτό του Κόσμου»,  απαντά η ΜΚΟ.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα στο «ΒΗΜΑ της Κυριακής», το «Χαμόγελο του Παιδιού» εμφανίζει σημαντικά πλεονάσματα ύψους 6 εκατ. ευρώ ενώ παράλληλα υπάρχουν δείγματα ελλιπούς και προβληματικής διαχείρισης σε αρκετά από τα 230 ακίνητα που είχαν παραχωρηθεί την τελευταία 25ετία στην οργάνωση.

Η εφημερίδα απευθύνει πέντε ερωτήματα στη ΜΚΟ «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ στο πρωτοσέλιδο της αναφέρει πως, παρά τα διαθέσιμα 6,2 εκατ. ευρώ δηλώνονται «προβλήματα επιβίωσης». Σημειώνεται επιπλέον πως από δωρέες έχουν εισπραχθεί 10-14 εκ. ευρώ.

"Sponsored links"

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», σε συνέχεια του ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου που δημοσιεύεται στην εφημερίδα “ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ”, την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022, με τίτλο «Στο μικροσκόπιο “Το Χαμόγελο του Παιδιού”»: Ενημερώνει ότι πρόκειται να αποστείλει εντός της μέρας σχετικό Δελτίο Τύπου, δίνοντας αναλυτικές απαντήσεις σε κάθε ένα από τα «πέντε ερωτήματα» που τίθενται.

Επιπλέον, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου και ώρα 12μμ ο Οργανισμός καλεί σε Συνέντευξη Τύπου όλους τους δημοσιογράφους και λοιπούς ενδιαφερόμενους στους χώρους του Οργανισμού (Γαρυττού 80 – 15343 Αγία Παρασκευή), κατά την οποία ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Κώστας Γιαννόπουλος, από κοινού με τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα στελέχη του Οργανισμού “Το Χαμόγελο του Παιδιού” θα απαντήσουν αναλυτικά και τεκμηριωμένα», αναφέρει η ΜΚΟ στην απάντησή της.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live