Χανιά: Άνοιγμα Κοινωνικού Στεκιού – Στεκιού Μεταναστών

Κανένα σχόλιο

Ανοίγει ξανά για τη φετινή χρονιά, μετά και την ολοκλήρωση του αντιρατσιστικού Φεστιβάλ, ο χώρος του Κοινωνικού Στεκιού – Στεκιού Μεταναστών, στην οδό Χατζημιχάλη Νταλιάνη 5, στα Χανιά.

Παράλληλα, τα μέλη του Στεκιού απευθύνουν ανοιχτό κάλεσμα για τη συνέλευση της συλλογικότητας, η οποία γίνεται κάθε Τρίτη στις 8.30.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ήδη στον χώρο δραστηριοποιείται η μουσική συλλογικότητα yar aman με ανοιχτά μαθήματα κάθε Πέμπτη στις 7 μ.μ., και παιδικά τμήματα κάθε Σάββατο από τις 10. Επίσης λειτουργεί το χαριστικό παζάρι ρούχων, Παρασκευή 7 με 9 μ.μ. και Σάββατο 1 με 2 μ.μ.

"Sponsored links"

Όπως τονίζουν, στόχος είναι να γεμίσει και πάλι το Στέκι με κοινωνικές δραστηριότητες, συλλογικές διαδικασίες και δράσεις όπως ανοιχτά μαθήματα εκμάθησης γλωσσών, συλλογική κουζίνα, προβολές, πολιτικές συζητήσεις, και πολλά άλλα.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live