23.8 C
Chania
Saturday, July 27, 2024

Χανιά: Έγραψαν φασιστικά συνθήματα στα γραφεία του ΚΚΕ

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωσή της η Τ.Ε. Χανίων του ΚΚΕ σχολιάζει την επίθεση με φασιστικά συνθήματα που εξαπέλυσαν άγνωστοι στα γραφεία του ΚΚΕ.

Στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Την εμφάνισή τους έκαναν μέσα στην νύχτα οι νοσταλγοί του Χίτλερ, οι οποίοι βρώμισαν τα γραφεία της Τ.Ε Χανίων του ΚΚΕ με συνθήματα.

Σε μια περίοδο όπου ο λαός των Χανίων, όπως και σε όλη τη χώρα ξεσηκώνεται απέναντι στην κυβερνητική πολιτική , με τους κομμουνιστές να είναι στην πρώτη γραμμή, οι φασίστες έβαλαν στον στόχο τους τα γραφεία της Τομεακής.

Γνωρίζουμε ότι η πρωτοπόρα δράση των κομμουνιστών στις φοιτητικές, αγροτικές, εργατικές κινητοποιήσεις ενοχλούν τα αφεντικά τους. Αν νομίζουν ότι με αυτόν τον τρόπο θα σταματήσουν την δράση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ είναι βαθιά γελασμένοι.

Η Τ.Ε Χανίων του ΚΚΕ καλεί τον λαό και την νεολαία των Χανίων να κλιμακώσουν τον αγώνα τους, να απομονώσουν τους νοσταλγούς του Χίτλερ που τολμάνε να γράφουν το σύνθημα NAZI σε έναν Νομό που είχε χιλιάδες θύματα από τους Χιτλερικούς, δεκάδες χωριά καμένα στην Ναζιστική κατοχή.

Το λαϊκό και εργατικό κίνημα θα στείλουν εκεί που αρμόζει τον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά ,στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ