Χανιά: Έριξε ένα δοχείο λάδι στον δρόμο!

Κανένα σχόλιο

Δεν έχει προηγούμενο η πράξη ασυνείδητου στα Χανιά ο οποίος έριξε λάδι στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα η διέλευση οχημάτων να είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικές αρχές ανήμερα Χριστουγέννων, ενημερώθηκαν ότι στην οδό Ντουνόπαπα, πλησίον του 2ου δημοτικού σχολείου, έχουν πέσει λάδια ενώ στο σημείο βρέθηκε μια άδεια κανίστρα (δοχείο).
Η αστυνομία προχώρησε άμεσα σε ολιγόωρη διακοπή της κυκλοφορίας και στη ρίψη πριονιδίου ενώ κλήθηκε και η Πυροσβεστική για τον καθαρισμό του οδοστρώματος.
Ευτύχημα είναι, όπως γράφει το flashnews.gr, ότι η ασύλληπτη αυτή ενέργεια έγινε ανήμερα Χριστουγέννων οπότε η κυκλοφορία στο δρόμο ήταν σχεδόν ανύπαρκτη ενώ και το σχολείο ήταν κλειστό.

newsbomb.gr

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live