Χανιά: Έσπασε την καραντίνα εντός σπιτιού του και πλήρωσε 5.000 ευρώ

Κανένα σχόλιο

Την καραντίνα του παραβίασε πολίτης στα Χανιά καθώς εντοπίστηκε εκτός σπιτιού μολονότι ήταν υποχρεωμένος να παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό λόγω του κορωνοϊού. Οι αστυνομικοί που τον εντόπισαν στη διάρκεια των ελέγχων του τελευταίου 24ωρου στην Κρήτη του επέβαλαν πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ, όπως προβλέπεται στις περιπτώσεις αυτές.

Την ίδια ώρα τσουχτερά πρόστιμα θα πληρώσουν οι ιδιοκτήτες δύο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στα Χανιά για παραβάσεις των μέτρων που βρίσκονται σε ισχύ ενάντια στη διασπορά του κορωνοϊού. Στην πρώτη περίπτωση επιβλήθηκε πρόστιμο 2.000 ευρώ και 7 ημέρες αναστολή λειτουργίας της επιχείρησης καθώς ο επιχειρηματίας εξυπηρετούσε πελάτες στο εσωτερικό του καταστήματος οι οποίοι δεν διέθεταν πιστοποιητικό εμβολιασμού. Στη δεύτερη περίπτωση επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ και 7ήμερη αναστολή της λειτουργίας της επιχείρησης καθώς εξυπηρετούσε υπεράριθμους πελάτες.

Τέλος στο Ρέθυμνο επιβλήθηκαν πρόστιμα σε δύο εργαζόμενους, σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και σε επιχείρηση αντίστοιχα, καθώς δεν φορούσαν προστατευτική μάσκα.

"Sponsored links"

cretalive.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live