18.8 C
Chania
Thursday, May 9, 2024

Χανιά: Αμερικανοί ναύτες χτύπησαν με μπουνιές και χαστούκια 15χρονες Χανιώτισσες

Ημερομηνία:

Για ακόμη μια φορά οι εκπρόσωποι του Αμερικάνικου στρατού προκαλούν θλιβερά περιστατικά βίας στα Χανιά.

Σοβαρό επεισόδιο σε βάρος δύο ανήλικων μαθητριών, προκάλεσαν το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου το βράδυ, δύο Αμερικανοί ναύτες του αεροπλανοφόρου Gerald R. Ford (CVN 78), το οποίο έχει καταπλεύσει και αγκυροβολήσει στη Σούδα Χανίων Κρήτης.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες που έχουν γίνει, οι δύο Αμερικανοί, που ήταν μεθυσμένοι, χτύπησαν με γροθιές και χαστούκια δύο 15χρονα κορίτσια που έτρεχαν για να απομακρυνθούν.

Tο επεισόδιο έλαβε χώρα στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων.

Επιτροπή Ειρήνης: Να φύγουν τώρα οι δολοφόνοι των λαών από την πόλη μας!

Άμεση ήταν η αντίδραση της Επιτροπής Ειρήνης Χανίων. Σε ανακοίνωσή της καλεί “τους υπεύθυνους να τους μαζέψουν!”

Γράφουν πιο αναλυτικά:

Την ώρα που η πόλη μας μα και ολόκληρη η Ελλάδα σείεται από τις διαδηλώσεις χιλιάδων λαού που απαιτεί να σταματήσει η σφαγή στη Γάζα, να μην έχει καμιά εμπλοκή η χώρα μας σε αυτό το μακελειό, αυτήν ακριβώς την ώρα κατέπλευσε στη Σούδα, το αεροπλανοφόρο “USS Gerald R. Ford” για αναψυχή των Αμερικανών στρατιωτικών του!

Και πριν περάσει ούτε ένα 24ωρο από την παραμονή τους εδώ, αφού πρώτα απαγορεύτηκε στους κατοίκους της πόλης η χρήση της οδού Πλουμιδάκη, μεθυσμένοι αμερικανοΝΑΤΟϊκοί στρατιώτες επιτέθηκαν σε δυο 15χρονα κορίτσια με χαστούκια και μπουνιές, στην περιοχή του Ενετικού Λιμανιού των Χανίων! Και δεν είναι η πρώτη φορά! Όποτε κι αν βρεθούν εδώ για την αναψυχή τους το ένα περιστατικό διαδέχεται το άλλο με τους μεθυσμένους στρατιώτες να επιτίθενται σε περαστικούς, να αλωνίζουν στις γειτονιές μας βρίζοντας και προκαλώντας, να αντιμετωπίζουν με περιφρόνηση τον τόπο μας και τους ανθρώπους μας!

Φτάνει πια! Ως εδώ!

Είναι ανεπιθύμητοι στην πόλη μας, οι φονιάδες των παιδιών του Παλαιστινιακού λαού!

Καλούμε όλους τους υπεύθυνους να τους μαζέψουν!

Καλούμε τον Χανιώτικο λαό να δώσει τη δική του απάντηση σε όλα αυτά, μέσα από τον αγώνα του για την απεμπλοκή της Ελλάδας από τον ιμπεριαλιστικό πόλεμο και το μακέλεμα του Παλαιστινιακού λαού, να ξηλωθούν οι αμερικανοΝΑΤΟϊκές βάσεις του θανάτου από τη Σούδα και τη χώρα μας γενικότερα, να ξεκουμπιστούν οι φονιάδες των λαών από την πόλη μας!

Φωτό αρχείου

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ