Χανιά: Αναπάντητες οι καταγγελίες στην Πολεοδομία παρά των όσων ορίζει ο Νόμος

Κανένα σχόλιο

Μπάχαλο επικρατεί στις δημόσιες υπηρεσίες…

Σύμφωνα με καταγγελία αναγνώστης της εφημερίδας του οποίου τα στοιχεία έχουμε στη διάθεσή μας, ενώ κατάθεσε έγγραφα καταγγελία δύο μάλιστα φορές στις 10 Ιουνιου του 2019 και στις 10 Ιανουαρίου του 2020 για συγκεκριμένη υπόθεση κι έλαβε αριθμό Πρωτοκόλλου ουδεμία απάντηση έλαβε αν και ο νόμος ορίζει ξεκάθαρα ότι οι απαντήσεις οφείλει να δίνονται από την υπηρεσία εντός 2μήνου.

Η καταγγελία κατατέθηκε και στον Δήμαρχο Χανίων με ημερομηνία 15 Νοέμβρη του 2019 και με αριθμό Πρωτοκόλλου, δίχως να δοθεί καμία απολύτως απάντηση.

"Sponsored links"

Άραγε, τι πρέπει να κάνει ο πολίτης για να γίνουν αυτά που οφείλουν να γίνονται σύμφωνα με το Νόμο; Τι γίνεται όταν αυτοί που παραβαίνουν το νόμο είναι αυτοί που οφείλουν να τον επιβάλλουν;

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live