Χανιά: Γύπας έπεσε νεκρός από τον ουρανό!

Κανένα σχόλιο

Ένα περίεργο και συνάμα θλιβερό περιστατικό συνέβη στο Φραγκοκάστελο στα Σφακιά.

Όπως αναφέρει το flashnews, ένας πολίτης είδε να πέφτει από τον ουρανό ένας γύπας στην άσφαλτο και μόλις πλησίασε διαπίστωσε πως ήταν νεκρός.

Είναι άγνωστο τι ήταν αυτό που προκάλεσε την πτώση του γύπα, το θέαμα ωστόσο προκάλεσε θλίψη σε όσους το αντίκρισαν.

"Sponsored links"

Να σημειωθεί πως συχνά οι γύπες που διαβούν σε ορεινές περιοχές της Κρήτης, τρώνε δηλητηριασμένα δολώματα που κάποιοι τοποθετούν με άλλους «στόχους» και με αποτέλεσμα είτε να εντοπίζονται σε κακή κατάσταση και να περισυλλέγονται για θεραπεία, είτε να πεθαίνουν απο το δηλητήριο, όπως πιθανόν να συνέβη στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live