Χανιά: Εικόνες σοκ από το γηροκομείο – «Ήταν οι τρύπες μέχρι τα οστά»

Κανένα σχόλιο

Σοκ προκαλούν οι νέες εικόνες από το γηροκομείο – κολαστήριο στα Χανιά.

Σύμφωνα με καταγγελίες, ηλικιωμένοι παρέμεναν κλινήρεις για να μην «απασχολείται» το προσωπικό, ενώ παράλληλα οι ιδιοκτήτες του γηροκομείου εξακολουθούν να το διοικούν μέσα από τις φυλακές, με πληρεξούσιο.

«Ήταν οι τρύπες μέχρι τα οστά, φαινόντουσαν τα οστά. Μπήκε με αυτές τις κατακλίσεις στο νοσοκομείο, όπου μετά από 3 εβδομάδες κατέληξε», λέει συγγενής θύματος που «βασανίστηκε» στο γηροκομείο των Χανίων. Μας την φέρανε με τέτοιες κατακλίσεις και δεν μας είπαν τίποτα πριν. Δεν μας αφήσανε να μπούμε μέσα. Δεν είχα ιδέα ότι είχε τέτοιες κατακλίσεις» λέει η γυναίκα στον ΑΝΤ1.

"Sponsored links"

Η ηλικιωμένη γυναίκα έφτασε στο Νοσοκομείο Χανίων από την «Αγία Σκέπη» τον περασμένο Δεκέμβρη σχεδόν ετοιμοθάνατη. Οι κατακλίσεις στην πλάτη και στα πόδια είχαν προχωρήσει έως το κόκκαλο.

Όπως είπαν οι συγγενείς του θύματος, λόγω της καραντίνας δεν μπορούσαν να επισκέπτονται τους συγγενείς τους και δεν είχαν καταλάβει τι πραγματικά συνέβαινε.

«Να κλείσει η δομή και να μην ταλαιπωρούνται άλλο ο κόσμος που είναι εκεί μέσα» δήλωσε συγκλονισμένη η συγγενής του θύματος.

Δείτε το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live