Χανιά: Και οι ντελιβεράδες συμμετέχουν στη σημερινή κινητοποίηση για το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις

Κανένα σχόλιο

Ακόμη ένας φορέας καλεί σε συμμετοχή στο σημερινό συλλαλητήριο ενάντια στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις. Με ανακοίνωση του το Σωματείο διανομέων delivery Χανίων Ιωσήφ Σαριδάκης αναφέρει:

«Έπειτα από κάλεσμα του σωματείου επισιτισμού Νομού Χανίων θα συμμετάσχουμε στο συλλαλητήριο στις 9 του Ιούλη 8 μ.μ. στην  πλατεία  δημοτικής αγοράς.

Δηλώνουμε  κατ αρχήν αντίθετοι στην απαγόρευση των διαδηλώσεων. αναχρονιστικό και απαράδεκτο μέτρο . Οι κρατικές οικονομικές ενισχύσεις αφού δίνονται που δίνονται ας ενισχύσουν τουλάχιστον τις ασθενέστερες ομάδες. Ας χαριστούν δόσεις δανείων , λογαριασμοί ρεύματος , λογαριασμοί ύδρευσης , κινητής σταθερής τηλεφωνίας . Η αδυναμία αποπληρωμής όλων αυτών των υποχρεώσεων δεν οφείλεται στους πολίτες αλλά στις επιλογές της πολιτείας.

"Sponsored links"

Ας διορθώσει λοιπόν το πρόβλημα που η ίδια προκάλεσε.. Αν δεν <έχει> χρήματα να δώσει ας το πει , θα δείξουμε <κατανόηση> . Αν δεν μπορεί επιδοτήσει αυτούς που έχουν αντικειμενικά πρόβλημα(άνεργοι εποχικά εργαζόμενοι κτλ) καλύτερα να μην επιδοτήσει κανέναν(μεγαλοεργοδοσία επιχειρήσεις) .Δεν θελουμε επιδόματα με δανεικά που τελικά θα καρπωθούν αυτοί που δεν τα χρειάζονται για να αποπληρωθούν αργότερα και εντόκως από μας και τα παιδιά μας . όχι άλλη υπονόμευση του μέλλοντος των παιδιών μας.»

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις