Χανιά – Καταγγελίες από κατοίκους των Τοπολίων για το έργο της παράκαμψης: “Μπαζώνονται ρέματα – Κινδυνεύουν χωριά”

Κανένα σχόλιο

Για συνεχιζόμενες “παρανομίες και εμπαιγμό από τις αρμόδιες υπηρεσίες, στην περιοχή των Τοπολίων, στο έργο παράκαμψης, που υλοποιείται τα τελευταία εννιά χρόνια και παραμένει ανολοκλήρωτο”, κάνουν λόγο κάτοικοι της περιοχής που χθες πραγματοποίησαν, για μια ακόμη φορά, παράσταση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια Χανίων, ενώ ενημερώθηκε και η εισαγγελέας για τα παράνομα μπαζώματα ρεμάτων και ποταμών.

Οι κάτοικοι συνάντησαν τον προϊστάμενο του τμήματος περιβάλλοντος της Π.Ε. Χανίων και ζήτησαν να γίνει άμεσα αυτοψία και όπως ενημερώθηκαν, η αυτοψία θα γίνει την Τετάρτη 17 Αυγούστου. Σήμερα στην ΕΡΤ Χανίων μίλησε το μέλος της Πρωτοβουλίας των κατοίκων, Γιώργος Μυλωνάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων επισήμανε ότι ο τόπος και οι άνθρωποι της περιοχής λασποδέρνουν εννιά χρόνια, για ένα έργο εννέα χιλιομέτρων! Όλα τα ξεμπαζώματα αντί να πηγαίνουν σε νόμιμες και χωροθετημένες περιοχές εναποτίθενται σε ρέματα, ρυάκια, χωράφια, δασικές περιοχές και περιουσίες, καταγγέλλουν οι κάτοικοι, που ζητούν να τηρηθεί η νομιμότητα και να ληφθούν μέτρα πριν έρθει ο χειμώνας και κινδυνεύσουν χωριά από τα παράνομα μπαζώματα.

ertnews.gr

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live