Χανιά: “Μέλι από… μέλισσες και πώς”

Κανένα σχόλιο

Ο Mελισσοκομικός Σύλλογος Χανίων “Η ΜΕΛΙΣΣΑ” διοργανώνει διημερίδα στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων στις 28 και 29 Ιανουαρίου με θέμα: “Μέλι από… μέλισσες και πώς”.

Σκοπός της διημερίδας είναι η ενημέρωση του κοινού το Σάββατο 28 Ιανουαρίου σχετικά με την ποιότητα του μελιού και τα προϊόντα κυψέλης (γύρη και πρόπολη) τις σύγχρονες τάσεις διατροφής (τεχνητό μέλι που παράγεται σε εργαστήριο) σε σχέση με την Κρητική διατροφή, και ευρήματα από έρευνα του Πολυτεχνείου Κρήτης για το Θυμαρίσιο μέλι Κρήτης.

Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου θα μάθουμε “πως” μπορούμε να παράξουμε βιολογικό μέλι και θα γίνει και απολογισμός των πεπραγμένων του συλλόγου μας. Στο τέλος θα κόψει ο σύλλογος την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live