Χανιά: Νέα εποχή στην εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων για τον φόρο Ακαθαρίστων Εσόδων και Παρεπιδημούντων: Χωρίς φυσική παρουσία, αποκλειστικά ψηφιακά οι δηλώσεις στο chania.gr

Κανένα σχόλιο

Η παρουσίαση της νέας πλατφόρμας δήλωσης και πληρωμής του φόρου των Ακαθαρίστων Εσόδων και Παρεπιδημούντωνστον Δήμο Χανίων,πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών, Τάσο Αλόγλου, τηναναπλ. Διευθύντρια της Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου, Δέσποινα Μπολανάκη και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, του Ένωση Ξενοδόχων Νομού Χανίων, του τοπικού Συλλόγου Λογιστών, αλλά και εκπρόσωποι επιχειρήσεων υγειονομικού ενδιαφέροντος της πόλης.

Η νέα πλατφόρμααπαιτεί την ταυτοποίηση του χρήστη με κωδικούς taxisnet,εξασφαλίζοντας την γρήγορη και ασφαλή πρόσβαση, χωρίς να απαιτείται η φυσική παρουσία των ενδιαφερομένων.

"Sponsored links"

Παράλληλα, με τη χρήση της νέας πλατφόρμας αίρεται η προσκόμιση των δηλώσεων στην Οικονομική Υπηρεσία, καθώς αυτές ενημερώνονται αυτόματα και σε πραγματικό χρόνο από τη βάση δεδομένων της ΑΑΔΕ.

Ο κ. Αλόγλουκατά τη διάρκεια της συνάντησης επισήμανε στους παρευρισκόμενους πως «η πλατφόρμα αυτή έρχεται να προστεθεί σε όλες τις υπηρεσίες που έχουν ψηφιοποιηθεί τα τελευταία 2 χρόνια, με στόχο την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και την ανάγκη γρήγορης διεκπεραίωσης των αιτημάτων από τον Δήμο Χανίων,μέσα από την άμεση διεκπεραίωση των υποθέσεων που χειρίζονται οι υπάλληλοι».

Τη νέα πλατφόρμα μπορούν να επισκεφθούν οι υπόχρεοι, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του Δήμου Χανίων:www.chania.gr ή στην επίσημη διαδικτυακή πύλη του κράτους στην ηλ. διεύθυνση: https://dae.govapp.gr/

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live