Χανιά: Συζητούν με μαθητές για την έμφυλη βία

Κανένα σχόλιο

Το Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας ΑμεΑ και Ισότητας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής, Προστασίας, ΑμεΑ και Ισότητας του Δήμου Χανίων ξεκινά κύκλο επιμορφωτικών συναντήσεων, με τίτλο: «Μύθοι και Στερεότυπα για την Έμφυλη Βία και τους Έμφυλους Ρόλους».

Οι επιμορφωτικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν κατά το χρονικό διάστημα 14-25 Νοεμβρίου 2022 στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών. Οι συναντήσεις απευθύνονται σε μαθητές Λυκείου και θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων.

Στόχος είναι η εκπαίδευση και η ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα ισότητας των δύο φύλων, καθώς και στο θέμα των έμφυλων στερεότυπων και την πρόληψη της έμφυλης βίας, μέσα από συζητήσεις και κατάλληλα διαμορφωμένα βιωματικά εργαστήρια.

"Sponsored links"

Για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των επιμορφωτικών συναντήσεων υπεύθυνο είναι το επιστημονικό προσωπικό του Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών του Δήμου Χανίων.

Κάθε συνάντηση θα έχει διάρκεια μιάμιση ώρα.

Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα: 28213-41693 και 28213-41695, κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live