Χανιά: Nα γιορτάσει η Πολεμική Αεροπορία αλλά να τρομάζει τους Τούρκους, όχι τους Έλληνες

1 Σχόλιο

Αρκετά είναι τα παράπονα πολιτών που έφτασαν στην εφημερίδα λόγω των τρομακτικών θορύβων που προκάλεσε η πτήση πολεμικού αεροσκάφους στο Παλιό Λιμάνι των Χανίων.

Η πτήση αεροσκάφους F16 Block 52+ της ομάδας «ΖΕΥΣ» της 115 Πτέρυγας Μάχης πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του 5θημερου εορτασμού του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, Αρχάγγελου Μιχαήλ στις 8 Νοεμβρίου όμως αυτή τη φορά ο πιλότος… το παράκανε με τις χαμηλές πτήσεις αφού κυριολεκτικά πέταξε ελάχιστα μέτρα πάνω απο τις στέγες των σπιτιών σπέρνωντας τον πανικό σε παιδιά, μωρά και ζώα αλλά και ηλικιωμένους που δε γνωρίζανε τι συνέβαινε και αν έπεσε κάποια βόμβα.

Εμείς, αναρωτιόμαστε, τέτοιου είδους επιδείξεις γιατί πρέπει να συμβαίνουν στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης και όχι σε πιο κατάλληλες τοποθεσίες, και λιγότερο πυκνοκατοικημένες;

"Sponsored links"

Σημειώνουμε πάντως ότι εκατοντάδες ηταν και οι Χανιώτες που έσπευσαν στο Παλιό Λιμάνι για να παρακολουθήσουν την επίδειξη.

Διαβάστε επίσης:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

1 Σχόλιο

  1. Gf

    Σιγά μην κλαιγανε κιόλας….μη δημοσιεύσετε ΤΡΙΧΕΣ….

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live