31.6 C
Chania
Τετάρτη, 24 Ιουνίου, 2026

Χανιώτης ο τραυματισμένος αστυνομικός από τον εμπρηστικό μηχανισμό στο Κολωνάκι

Ημερομηνία:

Ο αστυνομικός που τραυματίστηκε από τον εμπρηστικό μηχανισμό στο Κολωνάκι είναι Χανιώτης που υπηρετεί στην Αστυνομία Χανίων και πατέρας.

Σε σχετικό κείμενο η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων αναφέρει τα εξής:

Ο συνάδελφος μας αστυνομικός που τραυματίστηκε νωρίτερα, κατάγεται από το νόμο Χανίων και ο πατέρας του επίσης Αστυνομικός υπηρετεί στην Διεύθυνση Αστυνομίας Χανίων.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικων υπαλλήλων Χανίων Νικόλαος ΞΑΝΘΟΥΔΑΚΗΣ και τα λοιπά μέλη του Προεδρείου αμέσως μόλις μάθαμε το θλιβερό γεγονός σε ανοιχτή/άμεση επικοινωνία και με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρηγόρη ΓΕΡΑΚΑΡΆΚΟ ενημερώθηκαμε ότι ο μηχανισμός ήταν εμπρηστικός και ευτυχώς τα τραύματα του συναδέλφου μας δεν είναι εκ πρώτης όψεως ανησυχητικά.

Φυσικά να πούμε ότι όλοι οι συνάδελφοι του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και η Ένωση Αστυνομικων υπαλλήλων Χανίων θα είναι δίπλα του ουσιαστικά σε οτι βοήθεια χρειαστεί να του παρέχουμε, σε οποιοδήποτε τομέα.

Να ευχηθούμε να είναι αυτός ο τελευταίος Αστυνομικός που τραυματίζεται κατ αυτόν τον τρόπο.»

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εγκαινιάζεται η έκθεση «Τα παιά ἐπῆγαν περίατο: Το πολυσύμπαν του Τάκη Γιαννούσα» στα Χανιά

Εγκαινιάζεται η έκθεση «Τα παιά ἐπῆγαν περίατο» στον Άγιο Ρόκκο Χανίων. Παρουσιάζονται για πρώτη φορά εκτός Βελβεντού έργα του λαϊκού ζωγράφου Τάκη Γιαννούσα, στο πλαίσιο του 5ου Φεστιβάλ Βιβλίου.

Νέος υπερηχοτομογράφος τελευταίας τεχνολογίας στο Νοσοκομείο Χανίων

Το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων απέκτησε τον υπερσύγχρονο υπερηχοτομογράφο GE HealthCare LOGIQ E10s με τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, αναβαθμίζοντας τις διαγνωστικές υπηρεσίες.

Εντοπίστηκαν 6 φυτείες κάνναβης με 57 δενδρύλλια στο Ρέθυμνο

Εντοπίστηκαν 6 φυτείες κάνναβης με 57 δενδρύλλια στο Δήμο Μυλοποτάμου Ρεθύμνου. Συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση με συμμετοχή Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών και ΟΠΚΕ.

Αντώνης Ροκάκης: Οι προτάσεις του Χανιώτικου Εμπορίου για το Αναπτυξιακό Μέλλον στη Βουλή

Ο Αντώνης Ροκάκης κατέθεσε στη Βουλή τις προτάσεις του Επιμελητηρίου Χανίων για το αναπτυξιακό μέλλον των νησιών. Έμφαση σε υποδομές, ψηφιακό μετασχηματισμό και αντιμετώπιση της ακρίβειας.