Χιονιάς: Ποιος δήμαρχος στην Κρήτη κοιμόταν στο… γραφείο για να συντονίζει 24/7 τη λειτουργία συνεργείων

Κανένα σχόλιο

Ο Γιάννης Στεφανάκης δεν άφησε το πόστο του ούτε λεπτό τα τελευταία τέσσερα 24ωρα που η «Ελπίς» επέλαυνε και στην Κρήτη

Δεν είναι εικόνα από κάποιο κατάλυμα Airbnb. Ούτε από κάποιο σπίτι. Είναι εικόνα από Δημαρχείο της Κρήτης. Ο δήμαρχος Οροπεδίου, Γιάννης Στεφανάκης, δραστήριος αλλά και πάντα δίπλα στους δημότες του, δεν αφήνει ούτε λεπτό το γραφείο του τις ημέρες που κινδύνεψε να αποκλειστεί το Οροπέδιο από το χιόνι που έφερε η κακοκαιρία «Ελπίς».

Μπορεί ο κρατικός μηχανισμός στην Αθήνα να μη λειτούργησε, ολόκληρη Περιφέρεια Αττικής να εκτέθηκε, όμως όταν υπάρχει θέληση του πολιτικού προσωπικού και του ανθρώπινου δυναμικού της Αυτοδιοίκησης γίνονται και θαύματα.

"Sponsored links"

Ο δήμαρχος Οροπεδίου, Γιάννης Στεφανάκης, έχει εγκαταστήσει ένα μικρό ράντζο με μια κουβέρτα μέσα στο γραφείο του στο Δημαρχείο. Δεν άφησε το πόστο του ούτε λεπτό τα τελευταία τέσσερα 24ωρα που η «Ελπίς» επέλαυνε και στην Κρήτη, αφήνοντας τα σημάδια της στο Οροπέδιο.

Όλη η επιχειρησιακή δράση συντονιζόταν από τον ίδιο ώστε να μην αποκλειστεί κανένα χωριό – σε όλη τη διάρκεια του 24ώρου κάθε ημέρας της κακοκαιρίας. Και παρά τα πενιχρά μέσα που μπορεί να έχει ένας μικρός Δήμος και δύσκολος λόγω της ορεινότητάς του, κατόρθωσε να μην αποκλειστεί ούτε ένα χωριό, ούτε ένας δημότης ούτε ένας οδηγός. Ακόμη κι ο κτηνοτρόφος που αναζητούταν από το Καμινάκι εντοπίστηκε το βράδυ της Τρίτης σώος και αβλαβής στο κατάλυμά του.

Επί ποδός όλο το 24ωρο και για λίγο ξαποσταίνει για να συνεχίσει και πάλι το έργο του. Η στήλη θα τον κατατάξει στους δημάρχους που νίκησαν τα φαινόμενα και θα του απευθύνουμε ένα θερμό «μπράβο»! Σίγουρα ο ίδιος θα έχει εισπράξει πολλά ευχαριστώ από τους δημότες του και δεν είναι τυχαίο που απολαμβάνει την καθολική εμπιστοσύνη τους. Θυμίζουμε ότι στις εκλογές του 2019 έλαβε 90%! Μα, ασχολείται μαζί τους και εκείνοι τον επιβραβεύουν. Συνεχίστε όλοι μαζί με αυτή την καλή σχέση εμπιστοσύνης!

neakriti.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live