Χρηματοδότηση 4 εκ. ευρώ για δράσεις ηλεκτροκίνησης στο Δήμο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Μία ακόμα σημαντική επιτυχία για τον Δήμο Χανίων, έρχεται με την έγκριση της χρηματοδότησης στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» του Υπουργείου Εσωτερικών, του έργου με τίτλο «Δράσεις ηλεκτροκίνησης στον Δήμο Χανίων», ύψους 4.104.276,00 €. Το έργο αφορά στην προμήθεια οχημάτων και φορτιστών στον Δήμο Χανίων για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης. Σημειώνεται ότι η πρόταση του Δήμου αξιολογήθηκε θετικά, χωρίς περικοπή στον Π/Υ δείγμα της αρτιότητας και πληρότητας του φακέλου της πρότασης.

Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, επισημαίνει ότι έχουν κατατεθεί συνολικά 14 έργα προς ένταξη στο συγκεκριμένο χρηματοδοτικό Πρόγραμμα, ο προϋπολογισμός των οποίων υπερβαίνει τα 60 εκατομμύρια ευρώ συνολικά.

«Πολύ σημαντική και η σημερινή έγκριση χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης», που έρχεται μετά την ένταξη της ανακαίνισης και επέκτασης νέας πτέρυγας στο Δημοτικό Γηροκομείο Χανίνω, καθότι η απόφαση εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό μας για την ενθάρρυνση των ήπιων μέσων μετακίνησης, τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος, κάνοντας τα Χανιά ποιο φιλικά και βιώσιμα στους πολίτες και επισκέπτες», σημείωσε ο Δήμαρχος Χανίων.

"Sponsored links"

Μάλιστα, ο κ. Σημανδηράκης εξέφρασε για ακόμη μία φορά τις ευχαριστίες του στην ηγεσία και τους υπηρεσιακούς του ΥΠ.ΕΣ., αλλά και στους συνεργάτες και τα στελέχη του Δήμου Χανίων για την προσπάθεια, που καταβλήθηκε όλο το προηγούμενο διάστημα και συνεχίζεται, «αποδίδοντας εξαιρετικά αποτελέσματα για τον Δήμο μας, επαληθεύοντας και τις διαβεβαιώσεις που είχαμε από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου για το Πρόγραμμα που κατέθεσε ο Δήμος Χανίων προς ένταξη στη χρηματοδότηση», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live