Χρώμα στα σχολεία του Δήμου Χανίων

Κανένα σχόλιο

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης και αισθητικής αναβάθμισης στους αθλητικούς χώρους σε προαύλια των σχολικών μονάδων του Δήμου Χανίων, από τα συνεργεία του Δήμου.

Οι εργασίες που είχαν αρχίσει με την ευκαιρία της εξ’ αποστάσεως εκπαίδευσης και των κλειστών σχολείων κατά την περίοδο των περιορισμών που επέφερε η πανδημία, συνεχίστηκαν αδιάκοπα στις σχολικές μονάδες του Δήμου όλο το προηγούμενο διάστημα, με περισσότερη μέριμνα να δίνεται την καλοκαιρινή περίοδο που οι σχολικές μονάδες είναι κλειστές.

"Sponsored links"

 

Συγκεκριμένα, σε περισσότερα από 40 σχολικά συγκροτήματα, σε όλα τα σχολεία περιαστικά των Χανίων, οι αθλητικοί εξωτερικοί χώροι σχεδιάστηκαν και βάφτηκαν από την αρχή, χαρίζοντας χρώμα και χαρά στους μαθητές.

Ο Δήμαρχος Παναγιώτης Σημανδηράκης επισημαίνει σε δήλωσή του: «Το είχαμε ως στόχο από την αρχή· να διώξουμε το γκρίζο, να βάλουμε χρώμα στη ζωή όλων των μαθητών του Δήμου μας.

Είμαστε χαρούμενοι γιατί τα συνεργεία του Δήμου Χανίων, με επιμονή και πρόγραμμα, κατάφεραν σε δυο χρόνια να χαρίσουν στη σχολική κοινότητα, σε παιδιά και εκπαιδευτικούς, γήπεδα και εξωτερικούς αθλητικούς χώρους που σχεδιάστηκαν και βάφτηκαν από την αρχή, δίνοντας χαρά, χρώμα, χώρο για παιχνίδι και γυμναστική».

Την προηγούμενη εβδομάδα, τα συνεργεία του Δήμου ολοκλήρωσαν τον σχεδιασμό των γηπέδων του 2ου Γυμνάσιου Χανίων, του 3ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων, του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων ενώ αυτό το διάστημα ολοκληρώνονται οι αθλητικοί χώροι του 2ου Δημοτικού Σχολείου Χανίων (Βασίλισσας).

"Sponsored links"


Τέλος, με τη συνδρομή των συνεργείων του Δήμου έχουν βαφτεί οι αθλητικοί χώροι στην Παλιά Ηλεκτρική Χανίων, στο ΜΑΙΧ και στο πρώην Δημοτικό Σχολείο Κεραμείων

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live