25.5 C
Chania
Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 2026

Χωματερές στα νεκροταφεία, χωματερές και στις παραλίες στα Χανιά | Φωτός

Ημερομηνία:

Μικρούς “κουρουπητούς” έχει γεμίσει ο νομός αφού όπου κι αν πας κάπου θα πετύχεις κάποιο σημείο όπου οι συμπολίτες μας πετούν τα σκουπίδια και τα μπάζα τους.

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από δύο πολύ διαφορετικά σημεία του νομού. Οι πρώτες, είναι κοντά στο νεκροταφείο του Μιχαήλ Αρχάγγελου στο Βαμβακόπουλο ενώ οι επόμενες λίγα μέτρα από την παραλία στο Κολυμπάρι.

Τα σκουπίδια κοντά στο νεκροταφείο σωρός κατά μήκος του δρόμου αλλά και κάτω από τις ελιές. Και εμείς αναρωτιόμαστε, εύλογα, τι θα γίνει όταν πέσουν οι πρώτες βροχές;

Δείτε τις φωτογραφίες:

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από ένα πολύ διαφορετικό σημείο. Λίγα μέτρα από την παραλία στο Κολυμπάρι, στο σημείο που βρίσκεται γνωστό ξενοδοχείο της περιοχής τα σκουπίδια ένα σωρός.

Κάθε λογής σκουπίδι. Από παλέτες και μεταλλικά αντικείμενα μέχρι δεκάδες σακούλες με άγνωστο περιεχόμενο. Πραγματικά, δίπλα από την παραλία σε τουριστική περιοχή κι ουδείς ενδιαφέρεται.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Χανιά: Τραγικό συμβάν στην παραλία του Κλαδισού – Νεκρός 17χρονος Βρετανός υπήκοος

Η τουριστική περίοδος στην Κρήτη σημαδεύτηκε από ένα θλιβερό...

Έναρξη δολωματικών ψεκασμών κατά του δάκου της ελιάς σε 10 κοινότητες του Δήμου Αποκορώνου

Η Αποκόρωνας Αναπτυξιακή Α.Ε. ΟΤΑ ξεκινά δολωματικούς ψεκασμούς κατά του δάκου της ελιάς στις 22/06/2026 σε 10 κοινότητες του Δήμου Αποκορώνου. Κάλεσμα για συνεργασία στους ελαιοκαλλιεργητές.

Ολοκληρώνεται η ανάπλαση τριάντα οικοδομικών τετραγώνων στο κέντρο των Χανίων

Ολοκληρώνεται η ανάπλαση 30 οικοδομικών τετραγώνων στο κέντρο των Χανίων. Εργασίες ασφαλτόστρωσης ξεκινούν 22/6 σε επτά οδούς, χρηματοδοτούμενο από το Ταμείο Ανάκαμψης.