Χ. Θεοχάρης από Ρέθυμνο: Το 2020 δεν είναι η χρονιά των αριθμών, αλλά η χρονιά της ποιότητας

Κανένα σχόλιο

Μετά  από τα Χανιά, ο Υπουργός Τουρισμού βρέθηκε στο Ρέθυμνο, όπου μαζί με τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη συναντήθηκαν με το Δήμαρχο Ρεθύμνου κ. Γιώργο Μαρινάκη, τουριστικούς φορείς και εκπροσώπους της Ένωσης Ξενοδόχων Ρεθύμνου.

Ολοκληρώνοντας τις επαφές του ο κ. Χάρης Θεοχάρης, μεταξύ άλλων, δήλωσε:

«Το 2020 δεν είναι η χρονιά των αριθμών, αλλά η χρονιά της ποιότητας. Και ποιότητα σημαίνει όμορφες διακοπές στο όμορφο κρητικό περιβάλλον, με τη φανταστική κρητική φιλοξενία. Σημαίνει, όμως και ασφάλεια και προσοχή.

"Sponsored links"

Όλοι μας πρέπει να τηρούμε τα πρωτόκολλα, ώστε όποιος έρχεται εδώ να γυρίζει στο σπίτι του σώος και υγιής. Η ελληνική κυβέρνηση έχει σχέδιο και το υλοποιεί μέσα στα χρονοδιαγράμματα που η ίδια θέτει. Δεν πρέπει, λοιπόν, να υπάρχει αγωνία και ανησυχία. Κάθε μέρα επανεξετάζουμε τα δεδομένα και κάνουμε διορθωτικές κινήσεις. Σήμερα, μάλιστα, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός εξήγγειλε περαιτέρω μέτρα στήριξης των εργαζομένων (ειδικά των εποχικών), καθώς και των επιχειρήσεων.

Καλώ τους εργαζόμενους να δουν με προσοχή αυτά τα μέτρα στήριξης, να δουν την εξειδίκευση. Μέσα από αυτά τα μέτρα διορθώνονται οι δυσκολίες που υπήρχαν στο προηγούμενο διάστημα. Η στήριξη θα είναι ακόμα πιο ουσιαστική, ακόμα πιο γενναία και χωρίς αποκλεισμούς ή προβλήματα».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις