Χ. Μαμουλάκης για τις αντιδράσεις στην κυβερνητική απόφαση για Κυριακάτικο άνοιγμα των καταστημάτων

Κανένα σχόλιο

Με αφορμή αιφνιδιαστική, όπως χαρακτηρίζεται, τροπολογία της κυβέρνησης με την οποία αποφασίστηκε η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων αύριο Κυριακή 6/11 και τις έντονες αντιδράσεις Εμπορικών Συλλόγων και υπαλλήλων, ο αν. Τομεάρχης Ανάπτυξης & Επενδύσεων Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Βουλευτής Ηρακλείου, Χάρης Μαμουλάκης προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

«Με τροπολογία σε άσχετο νομοσχέδιο το βράδυ της Τρίτης 1/11, το Υπουργείο Ανάπτυξης & Επενδύσεων προκαλεί ξανά αναστάτωση και αιφνιδιάζει εργαζόμενους και μικρές επιχειρήσεις, καλώντας τους να ανοίξουν τα καταστήματά τους την Κυριακή 6/11.

Χωρίς καμία συνεννόηση και χωρίς κανέναν ουσιαστικό λόγο. Το μόνο που «επιτυγχάνεται» είναι να δημιουργηθούν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος υπέρ των λίγων μεγάλων επιχειρήσεων, αλλά και ένα κακό προηγούμενο όπου με αιφνιδιαστικές Υπουργικές αποφάσεις, κόντρα στην βούληση του κόσμου της αγοράς, θα μπορεί να αποσταθεροποιείται η λειτουργία της.

"Sponsored links"

Οι έντονες αντιδράσεις από τους φορείς των εμπορικών επιχειρήσεων και τα σωματεία εργαζομένων σε όλη την χώρα, μαρτυρούν τη βούληση της συντριπτικής πλειονότητας του κλάδου. Η κυβέρνηση οφείλει να τους ακούσει και να θέσει, επιτέλους, ως προτεραιότητά της, τις ανάγκες των πολλών.».

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live