20.1 C
Chania
Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου, 2026

Χ. Μαμουλάκης: “Δεν χτίζεις εκτός αν είσαι… τσιφλικάς”

Ημερομηνία:

Ο Χάρης Μαμουλάκης με βίντεο που ανέρτησε αναφέρεται στο σύστημα δύο ταχυτήτων που δημιούργησε η κυβέρνηση Μητσοτάκη σύμφωνα με το οποίο απαγορεύεται η οικοδόμηση για τους πολλούς ενώ ευνοούνται οι λίγοι που μπορούν να συγκεντρώνουν μεγάλες εκτάσεις γης.

Αναφέρει στην ανάρτησή του που συνοδεύει το βίντεο:

Δεν χτίζεις εκτός αν είσαι… τσιφλικάς

Ακόμη ένα σύστημα δύο ταχυτήτων: Μία για τους πολλούς που απαγορεύεται να χτίσουν και μία για τους λίγους και εκλεκτούς που μπορούν να πολεοδομήσουν ολόκληρες εκτάσεις.

Εσύ ακόμη τους εμπιστεύεσαι;

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκπαίδευση ελαιοπαραγωγών σε Ρέθυμνο, Φαιστό, Χερσόνησο και Πλατανιά για το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο «Κρήτη/Kriti» ΠΓΕ

Η Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνει εκπαιδεύσεις ελαιοπαραγωγών σε Ρέθυμνο, Φαιστό, Χερσόνησο και Πλατανιά για το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο «Κρήτη/Kriti» ΠΓΕ.

Παρατείνονται τα προληπτικά μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων στην Κρήτη έως τις 15 Οκτωβρίου

Η Περιφέρεια Κρήτης παρατείνει τα προληπτικά μέτρα για την ευλογιά των αιγοπροβάτων έως 15/10/2026. Αυστηροί περιορισμοί μετακινήσεων και μέτρα βιοασφάλειας για κτηνοτρόφους.