Ψάχνει για “μυαλά” στην Κρήτη το Facebook

Κανένα σχόλιο

Νέα ταλέντα αναζητά στην Κρήτη η κορυφαία εταιρεία υπηρεσιών διαδικτύου, η Facebook. Το επόμενο διάστημα, η ομάδα στρατολόγησης της εταιρείας θα επισκεφτεί το Πανεπιστήμιο Κρήτης για να εντοπίσει άτομα με τη δυνατότητα να ενταχθούν στο δυναμικό της.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, στις 12:30 έως 3:30 το μεσημέρι στο Αμφιθέατρο “Στέλιος Ορφανουδάκης” θα γίνει παρουσίαση της Facebook Ευρώπης, η οποία απευθύνεται σε μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών.

Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο έως την ερχόμενη Παρασκευή 18 Οκτωβρίου.

"Sponsored links"

Ο πρόεδρος του Τμήματος, καθηγητής, κ. Άγγελος Μπίλας, αναφέρει στην εφημερίδα «Πατρίς» πως ο στόχος της εκδήλωσης είναι διττός:

Από τη μια πλευρά οι εκπρόσωποι της εταιρείας θέλουν να παρουσιάσουν τις δράσεις της και να αναδείξουν όσα ενδιαφέροντα συμβαίνουν στους κόλπους της Facebook.
Παράλληλα, θα επιχειρήσουν να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των φοιτητών που ολοκληρώνουν τις σπουδές τους προκειμένου να τους «κλέψουν» από τη χώρα μας.

Η κάθοδος της εταιρείας οργανώθηκε από κοινού με τη διοίκηση του Τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών. Πέρα από τη Facebook, υπάρχει επαφή του Ιδρύματος με εταιρείες από διάφορα μέρη της Ελλάδας που θέλουν να γνωρίσουν τους φοιτητές και να προχωρήσουν σε κάποιου είδους συνεργασία.

Εφημερίδα Πατρίς

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις