Ψήφισμα Δήμου Χανίων για Μπεκατώρου: Να ενθαρρύνουμε ως κοινωνία το σπάσιμο του “άγραφου νόμου της σιωπής”

Κανένα σχόλιο

Με ομοφωνο ψήφισμα του Δημοτικο Συμβούλιο Χανίων εκφράζει τη στήριξή του στη Σοφία Μπεκατώρου:

«Με αφορμή την πρόσφατη γενναία αποκάλυψη, της Χρυσής Ελληνίδας Ολυμπιονίκη, Σοφίας Μπεκατώρου, το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων ομόφωνα δηλώνει την συμπαράσταση του στην εξαιρετική ελληνίδα αθλήτρια και μητέρα.Ταυτόχρονα καταδικάζει απερίφραστα και με τον πιο έντονο τρόπο την σεξουαλική ή άλλη μορφη βιας και καταναγκασμό, σε οποιαδήποτε κομμάτι της κοινωνίας μας.

Σημαντικότατο είναι να ενθαρρύνουμε ως κοινωνία, το σπάσιμο του “αγραφου νόμου της σιωπής “ και να καταπολεμήσουμε το φόβο που κρύβεται πίσω απο αναναλογα γεγονότα. Κρισιμότερο όμως είναι να αγκαλιάσουμε και να υποστηρίξουμε με κάθε τρόπο τα θύματα και κυρίως να εξασφαλίσουμε ότι οι θύτες θα οδηγηθούν στην δικαιοσύνη ώστε να πληρώσουν για τα εγκλήματα τους. Ευχόμαστε να είναι η Σοφία Μπεκατωρου το τελευταίο θύμα τέτοιων θλιβερών και απάνθρωπων συμπεριφορών».

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις