Ψήφισμα διαμαρτυρίας του Δήμου Χανίων για την παύση λειτουργίας καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς

Κανένα σχόλιο

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων εξέδωσε ψήφισμα για την επικείμενη παύση λειτουργίας καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς, υιοθετώντας το περιεχόμενο σχετικού εγγράφου του Συλλόγου Εργαζομένων στις υπηρεσίες της Τράπεζας.

Στο ψήφισμα επισημαίνεται χαρακτηριστικά:

«Εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια του Δ.Σ. για τη συρρίκνωση του δικτύου των καταστημάτων της Τράπεζας Πειραιώς στο Νομό Χανίων, γεγονός το οποίο δυσχεραίνει, την πρόσβαση της τοπικής κοινωνίας σε τραπεζικές υπηρεσίες και προϊόντα.

"Sponsored links"

Επισημαίνουμε τον ειδικό ρόλο της Τράπεζας Πειραιώς στον γεωργικό, κτηνοτροφικό και τουριστικό κλάδο, γεγονός που της προσδίδει βαρύνουσα σημασία για την τοπική και βιώσιμη ανάπτυξη.

Δηλώνουμε τη συμπαράσταση του Δ.Σ. σε όλες τις πρωτοβουλίες των τοπικών φορέων, των εργαζόμενων και του Σ.Ε.Υ.Τ.ΠΕ, προκειμένου να διατηρηθούν οι θέσεις εργασίας όλων των τραπεζοϋπαλλήλων, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια έχουν οικοδομήσει σχέσεις εμπιστοσύνης και αγαστής συνεργασίας με την τοπική κοινωνία.

· Καλούμε τη Διοίκηση της Τράπεζας Πειραιώς να επανεξετάσει και να αναστείλει την παύση λειτουργίας των καταστημάτων στο Νομό, συμβάλλοντας έμπρακτα στην στήριξη της περιφέρειας στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας».

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live