Ψήφισμα Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης Ρεθύμνου – Η παρουσία ενός ισχυρού και λειτουργικού Νοσοκομείου αποτελεί ανάγκη και προϋπόθεση για τον τομέα της Φιλοξενίας

Κανένα σχόλιο

Με ψήφισμά της η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Ρεθύμνης συμπαραστέκεται στον Ιατρικό Σύλλογο Ρεθύμνης, και συντάσσεται με τα αιτήματα που αφορούν τη λειτουργία του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Στο ψήφισμα αναφέρονται τα εξής:

Σε συνέχεια της 1/2023 συνεδρίασης, η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης Δήμου Ρεθύμνης εκφράζει ομόφωνα την αμέριστη στήριξή της στον Ιατρικό Σύλλογο Ρεθύμνης, υιοθετώντας ψήφισμά του (Α.Π. 6, 9.1.2023), σχετικά με τη λειτουργία του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

"Sponsored links"

Ένας 12μηνος τουριστικός προορισμός όπως το Ρέθυμνο, ο οποίος αποτελεί πρότυπο Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ασφάλειας και Προσβασιμότητας, οφείλει να προσφέρει τόσο στους κατοίκους όσο και στους επισκέπτες του, υψηλής ποιότητας, προσιτή και πλήρη ιατρική περίθαλψη, αξιοποιώντας το άρτια εξειδικευμένο ιατρικό και υγειονομικό προσωπικό της χώρας μας, εξασφαλίζοντάς του αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας και κατάλληλη υλικοτεχνική υποδομή.

Η παρουσία ενός ισχυρού και λειτουργικού Νοσοκομείου αποτελεί ανάγκη και προϋπόθεση για τον τομέα της Φιλοξενίας, καθώς ενισχύει και εδραιώνει την εικόνα του Ρεθύμνου ως έναν σύγχρονο και ασφαλή παγκόσμιο προορισμό.

 

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live