Ψηφιακές υπηρεσίες για την οδική κυκλοφορία στην Κρήτη

Κανένα σχόλιο

Μια νέα υπηρεσία, που θα κάνει ευκολότερη την κυκλοφορία στους δρόμους των μεγαλύτερων δήμων της Κρήτης, θα έχουν σε σύντομο χρονικό διάστημα στη διάθεσή τους οι πολίτες, καθώς μέσω διεθνούς διαγωνισμού προκηρύχτηκε το έργο με τίτλο, «ψηφιακές υπηρεσίες πληροφοριών κυκλοφορίας μητροπολιτικών δήμων της Κρήτης».Στο πλαίσιο του έργου θα αναπτυχθούν στους Χανίων, Ρεθύμνου, Ηρακλείου και Αγίου Νικολάου ψηφιακές υπηρεσίες που σχετίζονται με την κυκλοφορία. Η ενημέρωση θα γίνεται σε πραγματικό χρόνο στους πολίτες μέσω του διαδικτύου, κινητών τηλεφώνων (sms), πινακίδων πληροφόρησης, έξυπνων συσκευών και τηλεφωνικών κέντρων (IVR).
Aναθέτουσα Αρχή του έργου που έχει προϋπολογισμό 323.300.00 ευρώ είναι ο δήμος Χανίων ενώ η αποσφράγιση των προσφορών που θα κατατεθούν θα γίνει στις 22 Οκτωβρίου στον δήμο Χανίων. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και εθνικούς πόρους μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ψηφιακή Σύγκλιση».

πηγή: tvkosmos.gr/www.zougla.gr

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live