“Όποτε γουστάρω θα βγαίνω έξω!”

Κανένα σχόλιο

Οι βδομάδες περνούν ομως ο αριθμός των κρουσμάτων δεν πέφτει σε τέτοιο βαθμό ώστε να μπορούμε να επιστρέψουμε σε κάποια κανονικοτητα και κάποιοι συμπολίτες μας φαίνεται… δεν αντέχουν άλλο.

“Όποτε γουστάρω θα βγαίνω έξω” έγραψε κάποιος με μεγάλα κεφαλαία γράμματα στον τοίχο του πάρκου επί της Μάρκου Μπότσαρη.

Αποτύπωσε με αυτό τον τρόπο τον θυμό του για το γεγονός οτι η ελευθερία κίνησής του έχει περιοριστεί εξαιτίας της πανδημίας και των μέτρων που έχουν αποφασιστεί για την αντιμετώπιση της.

"Sponsored links"

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις