14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Ό,τι έγινε με την Μικρά Ασία πάνε να κάνουν και με την Μακεδονία

Ημερομηνία:

Και έπεται συνέχεια. Στην Μ. Ασία οι Τούρκοι πρωτοκατέβηκαν από τα βάθη της Ασίας στα μισά του 15ου αιώνα μ.Χ. Οι Έλληνες ζούσαν εκεί 3.000 χρόνια πριν. Το αποδεικνύουν τα μνημεία (Έφεσσος, Πέργαμος, Μίλλητος), οι γραφές, τα ιερά, οι αρχιτεκτονικοί ρυθμοί των αρχαίων κτισμάτων.

Στα Σκόπια οι Σλάβοι κατέβηκαν τον 6ο αιώνα μ.Χ. Οι Μακεδόνες έχουν ιστορία και ονόματα και βασιλείς και βασίλισσες 300 χρόνια π.Χ. Πώς έγιναν οι Σλάβοι Μακεδόνες; Και καλά. Γιατί αρνούνται οι Σλάβοι την καταγωγή τους; Ντρέπονται για την καταγωγή τους;

Είναι Σλάβοι. Η χώρα τους μετά την κάθοδό τους ήταν η Γιουγκοσλαβία που την διέλυσε το ΝΑΤΟ και η Ε.Ε. Τώρα θέλουν να τους φτιάξουν μια άλλη χώρα μ’ ένα κομμάτι της πρώην Γιουγκοσλαβίας και με το κομμάτι της Ελλάδας που λέγεται Μακεδονία! Ό,τι ακριβώς έγινε με την Μικρά Ασία.

Αυτοί που ανακατεύουν τους λαούς και τον κόσμο όλο είναι πίσω. Αυτοί που διέλυσαν την Λιβύη, την Γιουγκοσλαβία, το Αφγανιστάν, το Ιράκ, την Συρία, την Μ. Ασία παλαιότερα και τώρα αποσυνθέτουν την Ελλάδα. Αυτοί οι παγκόσμιοι νταβατζήδες. Αυτοί οι παγκόσμιοι έμποροι όπλων που στηρίζουν το εθνικό τους εισόδημα πάνω στη βιομηχανία των όπλων και στους εξοπλισμούς. Αυτοί που ενώ και η Κύπρος ήταν στο ΝΑΤΟ και η Τουρκία ήταν στο ΝΑΤΟ επέτρεψαν όμως στην Τουρκία να διχοτομήσει την Κύπρο.

Δηλαδή είναι το ίδιο το ΝΑΤΟ που δημιουργεί αυτές τις καταστάσεις. Υποτίθεται πως «προστατεύει» τις χώρες που είναι μέλη του. Αυτά είναι του «… τα ενιάμερα» που λέει και ο λαός μας. Θέλει τα μέλη να τα έχει για να του πληρώνουν τα έξοδα και να μπορεί ν’ ανακατεύει τον κόσμο όπως του γουστάρει.

Αλήθεια το «Σκόπια» δεν είναι όνομα; Τι θέλουν άλλο; Αλήθεια δεν είναι Σλάβοι; Είναι Σλάβοι. Να τους πουν «Σλαβία». Εμείς θα τους δώσομε το όνομά μας; Το όνομά μας τους βάζουν οι του ΝΑΤΟ να «διεκδικούν» ή την γη μας; Την Βόρεια Ελλάδα;

«Εεει, Νίμιτς δεν είσαι ο Νίμιτς, ο Νίμιτς είναι άλλος»
Ποιος το λέει αυτό; Εμείς! Πώς λέει αυτός πως η Μακεδονία δεν είναι η Μακεδονία. Πώς λέει πως «Μακεδόνες» είναι οι Σλάβοι; Κι αυτός, δεν είναι ο Νϊμιτς, ο Νίμιτς είμ’ εγώ!

Πώς αντιστρέφονται οι «όροι»
Στην Γερμανική κατοχή αυτοί που βγήκαν στα βουνά και έδωσαν τη ζωή τους μη συνεργαζόμενοι με τους κατακτητές ήταν οι αριστεροί. Σήμερα, οι συνεργαζόμενοι με τους κατακτητές «Γερμανούς, ΕΕ, ΝΑΤΟ» είναι οι αριστεροί του ΣΥΡΙΖΑ. Επομένως αντιστράφησαν οι όροι περί «ταγματασφαλιτών, δοσίλογων και προδοτών»

Α.Ρ.

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Συλλογές Άρθρων
Επιλεγμένα άρθρα από όλο το Internet | Συλλέγουμε τα καλύτερα άρθρα, θέσεις και απόψεις από διάφορα sites και blogs. Τα αναδημοσιεύουμε στην ιστοσελίδα του "Α.τ.Κ." αναφέροντας πάντα την πηγή και τον συντάκτη. | Κάντε like τον "Α.τ.Κ." στην facebook σελίδα του και ακολουθήστε τον λογαριασμό του στο twitter | Περισσότερα άρθρα εδώ

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...