14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Ώρες αγωνίας στην Ιεράπετρα για 29χρονη που εξαφανίστηκε

Ημερομηνία:

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Λιμενικών Αρχών της Ιεράπετρας για τον εντοπισμό μιας 29χρονης που χάθηκαν τα ίχνη της χθες το απόγευμα, ενώ βρισκόταν κοντά στην παραλία της πόλης.

Στην προσπάθεια αναζήτησης συμμετέχουν δυο σκάφη του λιμενικού αλλά και εθελοντές με ερασιτεχνικά σκάφη, ενώ η κοπέλα είναι αλλοδαπή που κατοικεί μόνιμα στην Ιεράπετρα.

Χτες το πρωί είπε στον αρραβωνιαστικό της, που κατάγεται από την περιοχή, ότι θα πάει στη θάλασσα κι έκτοτε αγνοείται η τύχη της. Η κοπέλα έφυγε με τα πόδια, ωστόσο οι έρευνες γίνονται παντού.Όσο η ώρα περνούσε, η αγωνία του άνδρα μεγάλωνε, ώσπου τελικά κάλεσε το λιμενικό.

Από τις έρευνες πάντως, δεν προκύπτει να λείπουν πράγματα από το σπίτι, όπως για παράδειγμα μια πετσέτα που θα ήταν απαραίτητη στο μπάνιο στην παραλία, γι’αυτό και οι έρευνες δεν περιορίζονται.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...