27.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Έβαλαν τους “Σπαρτιάτες” πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ στο Κοινοβούλιο – Τι είπε ο Αλέξης Τσίπρας

Ημερομηνία:

Να μην ψηφίσει για αντιπρόεδρο της Βουλής από τα ακροδεξιά κόμματα «Σπαρτιάτες» και «Νίκη» φαίνεται ότι προσανατολίζεται ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με πληροφορίες, θέτοντας έτσι μπλόκο στην ακροδεξιά εκπροσώπηση στο προεδρείο του κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές με αυτή την απόφαση ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ επιλέγει να στείλει μήνυμα πως δεν προτίθεται να νομιμοποιήσει την ακροδεξιά στη Βουλή.

Επιπλέον, κατά τη σημερινή, πρώτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣαποφασίστηκε ο νέος επικεφαλής της Κ.Ο. Σωκράτης Φάμελλος να στείλει επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, Κωνσταντίνο Τασούλα, προκειμένου να απομακρυνθεί η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος «Σπαρτιάτες» οι οποίοι κάθονται πίσω από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Τέλος, σημειώνεται ότι στην συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, ο Αλέξης Τσίπρας παίρνοντας τον λόγο είπε ότι από την Γαλλική Επανάσταση και μετά είθισται η Αριστερά να κάθεται στην αριστερή πλευρά της Ολομέλειας, η Δεξιά στην δεξιά πλευρά και οι νεοναζί στα άκρα.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ