25.8 C
Chania
Tuesday, April 23, 2024

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Η (ψευδο;)ψυχολόγος της οικογένειας εμφανιζόταν παλαιότερα σαν μαιευτήρας – Γιατι την απέβαλλε η Μεγαλη Στοά της Ελλάδας

Ημερομηνία:

Και ενώ το έγκλημα στα Γλυκά Νερά είναι ένα κουβάρι που δύσκολα θα ξεμπλέξει, σε ότι έχει να κάνει με τους δολοφόνους της 20χρονης Καρολάιν, έρχεται και μια επιστολή του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων που κατακεραυνώνει τη στάση της ψυχολόγου της Καρολάιν και την καλεί να καταθέσει στο Σύλλογο το πτυχίο της.

Την ίδια στιγμή έγγραφο από τη Μεγάλη Στοά δείχνει ότι είχε αποβάλει την ψυχολόγο από τους κόλπους της επειδή έλεγε ψέματα ότι είναι γιατρός. Στο μικροσκόπιο της αστυνομίας έχει μπει η καταγγελία του συλλόγου Ελλήνων ψυχολόγων σε βάρος της ψυχολόγου στην οποία είχε απευθυνθεί το ζευγάρι για βοήθεια και φέρεται να έχει καταθέσει στις αρχές για το έγκλημα.

Για αντιποίηση του επαγγέλματος κάνει λόγο ο σύλλογος Ελλήνων ψυχολόγων και ζητάει εντός δύο ημερών να προσκομίσει το πτυχίο της, καθώς και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Την ίδια στιγμή, έγγραφο της «Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος», στην οποία φέρεται να ανήκε κατά το παρελθόν η ψυχολόγος, αναφέρεται στους λόγους αποβολής της. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η «Μεγάλη Συνέλευση» της «Μεγάλης Στοάς» είχε αποβάλει τη φερόμενη ως ψυχολόγο, καθώς δήλωσε ψευδώς ότι ασκεί το επάγγελμα της ιατρού με ειδικότητα μαιευτήρα-γυναικολόγου.

Το έγγραφο αναφέρει:

«Παρέστησε ψευδώς σε όλους όσους συναναστρεφόταν μέσα στους κόλπους της Μεγάλης Στοάς ότι είναι ιατρός με ειδικότητα μαιευτήρα-γυναικολόγου, σπουδάσασα σε Πανεπιστήμιο της Ρουμανίας, το οποίο και κατονομάζει στο αναρτημένο βιογραφικό της και εις το οποίο εμφανίζει εαυτόν ως καθηγήτρια γενετικής του μεταπτυχιακού τμήματός τους. Επίσης, η συγκεκριμένη ψευδώς αναφέρει ότι έλαβε την ιατρική ειδίκευσή της εις το Λαϊκό Νοσοκομείο Αθηνών. Επίσης ψευδώς αναφέρει ότι υπηρέτησε σε νοσοκομείο της Χαλκίδος για την εκπλήρωση του αγροτικού της».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ