22.8 C
Chania
Tuesday, October 8, 2024

Έκθεση Ουτρέχτης: Οι Τούρκοι προωθούν Κρήτη και έχουν αύξηση 300%!

Ημερομηνία:

Εταιρεία Τουρκικών συμφερόντων, που δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού, οργάνωσε τεράστια καμπάνια για την Κρήτη και ”πουλά” τον συγκεκριμένο προορισμό στις αγορές του εξωτερικού. 
Όπως δήλωσε ο κ. Αρ. Ταμπακάκης, τουριστικός πράκτορας από το νησί, στην Έκθεση της Ουτρέχτης που είναι σε εξέλιξη, η συγκεκριμένη Τουρκική εταιρεία, προωθεί σε τέτοιο βαθμό την Κρήτη και το Ν. Ηρακλείου, με αποτέλεσμα να έχει καταγράψει αύξηση στις κρατήσεις σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, περίπου κατά 300%!

Όπως τόνισε ο συγκεκριμένος τουριστικός παράγοντας, όλα αυτά συμβαίνουν στη σκιά της ελλιπούς παρουσίας στην εν λόγο Έκθεση από την Περιφέρεια Κρήτης, με όσα συνέβησαν στην Ολλανδία γύρω από τα φυλλάδια και τον τρόπο προώθησης του τουριστικού μας προϊόντος από έναν θεσμικό φορέα όπως είναι η Περιφέρεια.

flashnews.gr/ Μ. Αλεξάκης

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ