22.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Έναρξη εργασιών στην οδό Μουρνιών: Επίσκεψη από τον Δήμαρχο Χανίων, Μ. Σκουλάκη & τον Αντιπεριφερειάρχη, Απ. Βουλγαράκη

Ημερομηνία:

«Οι εργασίες, που εκτελούνται  στην οδό ΜΟΥΡΝΙΩΝ, από τη  συμβολή της με την οδό ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ ΓΟΓΟΝΗ μέχρι τη συμβολή της με την οδό ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ, θα συμβάλλουν στη διαπλάτυνση του οδοστρώματος και στη δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών, ώστε να τοποθετηθεί η υποδομή του δημοτικού φωτισμού κατά μήκος του δρόμου αλλά και της φωτεινής σηματοδότησης στον προσωρινό κόμβο της Αγίας Μαρίνας» τόνισε σε δηλώσεις του χθες  Μ. Δευτέρα 18/4/2011 ο Δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης.

Ο Δήμαρχος Χανίων επισκεπτόμενος το σημείο μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Απόστολο Βουλγαράκη, χαρακτήρισε το έργο κατασκευής κλειστού αγωγού ομβρίων υδάτων τεράστιας σημασίας, καθώς θα αρθεί η επικινδυνότητα της ανοιχτής τάφρου ομβρίων, που υπάρχει δυτικά -κατά μήκος του συγκεκριμένου τμήματος του δρόμου.

Ο κ. Σκουλάκης μάλιστα δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους παρόδιους ιδιοκτήτες, οι οποίοι μετά από συνεννοήσεις με τον ίδιο δέχθηκαν να παραχωρήσουν τμήμα της περιουσίας τους και να διευκολύνουν σημαντικά την κατασκευή του έργου, προς όφελος όλων των διερχομένων πεζών και οδηγών.

Από την πλευρά του ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Απόστολος Βουλγαράκης, έκανε λόγω για ουσιαστική πρωτοβουλία του Δημάρχου Χανίων, καθώς στο συγκεκριμένο σημείο κάθε χρόνο σημειώνονται δεκάδες τροχαία ατυχήματα. Μάλιστα, όπως γνωστοποίησε ο κ. Βουλγαράκης αύριο Μ. Τρίτη 19/4/2011, θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη στα Γραφεία της Αντιπεριφέρειας, με συμμετοχή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης.

Σημειώνεται ότι το κόστος των εργασιών θα καλυφθεί από ίδιους πόρους του Δήμου Χανίων, με την τεχνική βοήθεια της Δ.Ε.Υ.Α.Χ., ενώ η συγκεκριμένη κατασκευή είναι προσωρινή μέχρι την οριστική ένταξη σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα και την υλοποίηση του οριστικού έργου διαμόρφωσης της εισόδου και εξόδου στην πόλη των Χανίων από τον κόμβο των Μουρνιών.

Υπενθυμίζεται τέλος ότι για δέκα περίπου ημέρες  η κίνηση των οχημάτων από Χανιά προς Εθνική οδό, Νοσοκομείο, Μουρνιές, Τσικαλαριά, Νεροκούρου, γύρω περιοχές και αντίστροφα, θα μπορεί να πραγματοποιείται μέσω των παράπλευρων παράλληλων οδών, όπως για παράδειγμα μέσω της οδού Πλαστήρα, Σοφοκλή Βενιζέλου (δρόμος γραφείων Δ.Ε.Η.), Αγίων Αποστόλων, Χρυσοπηγής κ.α.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα: Δεύτερη ακριβότερη η Ελλάδα στο κόστος στέγασης

ΗΕλλάδα κατατάσσεται δεύτερη στην Ευρωζώνη όσον αφορά στο κόστος στέγασης συνολικά...

Ηράκλειο: Την παρακολουθούσε συστηματικά μέχρι που την “πέτυχε” στο δρόμο…

Χωρίς τέλος τα περιστατικά ενδοικογενειακής βίας στην Κρήτη, που...

Σκρέκας: «Αισιοδοξία για πιθανά εκμεταλλεύσιμα κοιτάσματα ανοιχτά της Κρήτης»

Οι πρώτες ενδείξεις μας κάνουν να νιώθουμε αισιοδοξία για...

Κρήτη: Στο Ηράκλειο η Σοφία, το διασημότερο ανθρωπόμορφο ρομπότ

Στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής MRC (Minoan Robotsports Competition) που πραγματοποιείται στο Ηράκλειο...