14.8 C
Chania
Saturday, April 20, 2024

Ένας τίτλος και δύο εισιτήρια

Ημερομηνία:

Αυτό είναι το διακύβευμα των σημαντικότερων αγώνων του ποδοσφαιρικού κουπονιού της Κυριακης.  Η Λιλ θέλει νίκη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ Μίλαν και Λέστερ νίκες για να σφραγίσουν την συμμετοχή τους στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν. Με την Λέστερ να μην αρκείται μόνο από την δική της επικράτηση. Συναρπαστικές αναμετρήσεις στο “γεμάτο“ κουπόνι της stoiximan cy.

ΛΕΣΤΕΡ – ΤΟΤΕΝΑΜ  (18:00)

Η κατάκτηση του Κυπέλλου μάλλον “αδειασε” ψυχολογικά τους παίκτες της Λέστερ και γνώρισαν την εύκολη ήττα από την Τσέλσι με 2-1 στο Λονδίνο. Ουσιαστικά η Λέστερ “πάτησε” στο γήπεδο μόλις δέχτηκε το δεύτερο γκολ και το μόνο που κατάφερε να πετύχει μέχρι το τέλος είναι να μειώσει στο σκορ. Πλέον ισοβαθμεί με την Λίβερπουλ, αλλά η ισοβαθμία δεν την ευνοεί και ίσως θα πρέπει να συμβιβαστεί με μια θέση στο Γιουρόπα Λιγκ. Ελπίζει μόνο σε νίκη της με 5 γκολ διαφορά αν κερδίσει η Λίβερπουλ.

Αποχαιρέτησε κάθε ελπίδα για ευρωπαϊκή έξοδο μετά την εντός έδρας ήττα με 1-2 από την Άστον Βίλα. Αν και όλα ξεκίνησαν ιδανικά για την Τότεναμ, κυριαρχία στην κατοχή της μπάλας, γκολ μόλις στο 8ο λεπτό, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Μη έχοντας να χάσει κάτι η αδιάφορη έτσι και αλλιώς Άστον Βίλα, βγήκε μπροστά και βρήκε δίχτυα σε δύο περιπτώσεις. Και αυτό ήταν αρκετό για να την οδηγήσει στη νίκη.

Μονόπλευρο το ενδιαφέρον και δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει η Λεστερ αν κερδίζει η Λίβερπουλ και η ίδια δεν έχει πετύχει τον αναγκαίο αριθμό γκολ. Τίμιος ο άσος στο 2.00, αλλά θα πάρουμε ένα μεγαλύτερο ρίσκο και θα ποντάρουμε στα γκολ. Επιλογή μας το over 3.5 σε απόδοση  2.30.Δείτε εδώ πως μπορείτε να δείτε τα τελευταία προγνωστικά για το EURO 21.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΜΙΛΑΝ (21:45)

Δεν μπόρεσε τελικά να κάνει το μεγάλο βήμα και να φτάσει στην κατάκτηση ενός τίτλου, καθώς γνώρισε την ήττα από την Γιουβέντους στον τελικό Κυπέλλου με 2-1. Δίκαιη η ήττα, καθώς παρά την πρωτοβουλία των κινήσεων που είχε δεν μπόρεσε να απειλήσει ουσιαστικά την αντίπαλό της. Και παρά τα όποια παράπονα έχει από την διαιτησία, γεγονός είναι ότι εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων. Κλείνει το πρωτάθλημα σε μια θέση που της δίνει το δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ και σε ρόλο ρυθμιστή για το ποια ομάδα θα την ακολουθήσει.

Και η Μίλαν εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων και των απαιτήσεων της αναμέτρησης με την Κάλιαρι. Έμεινε στο 0-0 και δεν μπόρεσε να πάρει τους βαθμούς εκείνους που θα της έδιναν τη δυνατότητα να είναι από σήμερα στην πρώτη τετράδα. Χωρίς ουσία στο παιχνίδι της δεν απείλησε ουσιαστικά ποτέ την φιλοξενούμενη και δίκαια άμεινε χωρίς σκορ. Σήμερα η μεγάλη αναμέτρηση από την οποία θα απουσιάσει ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς.

Η Αταλάντα λογικά είναι απογοητευμένη από την απώλεια ενός εκ των φετινών στόχων, το Κύπελλο. Από την άλλη πέτυχε έναν άλλον στόχο, την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και αυτό την κάνει αδιάφορη στο σημερινό ματς. Η Μίλαν έστω και δύσκολα θα μπορέσει να κερδίσει. Επιλογή μας το διπλό.σε απόδοση 2.65

ΑΝΖΕ – ΛΙΛ  (22:00)

Γνώρισε την ήττα στην Μασσαλία, αφού προηγουμένως ζόρισε την Μαρσέιγ όσο μπορούσε. Στην αρχή του δευτέρου ημιχρόνου ήταν πίσω στο σκορ με 2-0 και όλα έδειχναν ότι θα εξελιχθούν ομαλά για τους γηπεδούχους. Αλλά η Ανζέ είχε στο μυαλό της άλλο σενάριο. Και ισοφάρισε σε 2-2 και έχασε και μια ευκαιρία να κάνει την ανατροπή. Τελικά ηττήθηκε από γκολ που πέτυχε η Μαρσέιγ στην τελευταία φάση του αγώνα και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Χάνει τη μια ευκαιρία πίσω από την άλλη για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Το 0-0 με την Σεντ Ετιέν στην έδρα της ήταν μια από αυτές. Δείχνει ότι όσο πλησιάζει στο ποθούμενο αγχώνεται και αυτό φαίνεται στην προσπάθειά της και στην αδυναμία της να φτάσει στο γκολ. Κάτι που πρέπει να κάνει σήμερα, καθώς άλλα περιθώρια δεν υπάρχουν για την κούπα της Λιγκ 1. Είναι στο συν ένα από την Παρί και μόνο με δική της νίκη δεν ενδιαφέρεται τι θα κάνουν οι πρωτευουσιάνοι.

Από τη μια η κρισιμότητα της αναμέτρησης, από την άλλη η αδυναμία της Λιλ να σκοράρει με άνεση μας κάνει να αναμένουμε ένα κλειστό και μάλλον νευρικό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα επιλέξουμε το under 2.5  σε απόδοση 1.95

Καθημερινές προβλέψεις και στοιχηματικές αναλύσεις στο livebetting.com.cy, όπως επίσης και παρουσίαση των στοιχηματικών εταιρείων με άδεια στην Κύπρο.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ | Παρακολουθήστε ζωντανά

Το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασε από το Κέντρο Πολιτισμού...

Η Χανιώτισσα συγγραφέας Μάρω Δούκα υποψήφια ευρωβουλευτής με τη Νέα Αριστερά

Την υποψηφιότητα της διακεκριμένης συγγραφέως Μάρως Δούκα για τις...

Με Βέφα Αλεξιάδου, Αγγελική Ηλιάδη και Εύη Βατίδου το ΛΑΟΣ στις Ευρωεκλογές 2024

Τους 42 υποψήφιους για τις Ευρωεκλογές του Ιουνίου ανακοίνωσε...