20.8 C
Chania
Tuesday, April 30, 2024

Έντονη η εκπροσώπηση της Ε.Π.Σ.Χ. στην εκδήλωση της Κορωνίδας

Ημερομηνία:

Με μεγάλη επιτυχία ο Α.Σ.Α. Κορωνίς διοργάνωσε κρητική βραδιά την Κυριακή 21 Ιουλίου 2013, στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Βάμου. Ο κόσμος που παρευρέθηκε στην όμορφη εκδήλωση διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες υπό τους ήχους κρητικών και παραδοσιακών τραγουδιών, ενώ χειροκρότησε θερμά τα παιδιά του τμήματος εκμάθησης παραδοσιακών χορών που διαθέτει η Κορωνίδα, η οποία λειτουργεί πλέον και τμήμα εκμάθησης κολύμβησης.

Ο Πρόεδρος και το υπόλοιπο Δ.Σ. του Σωματείου από το Βάμο παρείχαν εξαιρετική φιλοξενία σε όλους τους παρευρισκόμενους, ανάμεσα στους οποίους ο Πρόεδρος – και Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. – και μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Χανίων.

Το καλωσόρισμα για την εκδήλωση έγινε και στα αγγλικά, αφού τη βραδιά τίμησαν με την παρουσία τους αρκετοί ξένοι επισκέπτες, που κατά καιρούς στηρίζουν την ομάδα.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Χανίων και Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Γεώργιος Βούρβαχης.

Τον κ. Βούρβαχη συνόδευαν οι Αντιπρόεδροι της Ενώσεως κ.κ. Λυκάκης, Ζαγουράκης, ο Ταμίας κ. Χατζηδημητρίου, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων κ. Μητριτσάκης, o αναπλ. Ταμίας κ. Κ. Σαριδάκης, τα αναπληρωματικά Μέλη κ.κ. Μπολιεράκης και Ούτας, ο επί σειρά ετών υπάλληλος κ. Ντινιόζος, αλλά και τα μέλη της Ε.Δ./Ε.Π.Σ. Χανίων κ.κ. Γιαννακάκης και Δεδότσης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ