15.8 C
Chania
Tuesday, May 7, 2024

Επιμορφωτικό σεμινάριο με Τσάνα και Ζελενίτσα

Ημερομηνία:

Το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Αυγούστου 2013 διεξάγεται επιμορφωτικό σεμινάριο υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ. Χανίων, με τη συμμετοχή των Ομοσπονδιακών τεχνικών Κώστα Τσάνα και Χαράλαμπου Ζελενίτσα.Το σεμινάριο διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Προπονητών Ποδοσφαίρου Νομού Χανίων “Ο Παγκρήτιος” και η Ε.Π.Σ. Χανίων απέστειλε ειδική πρόσκληση προς τα σωματεία της δυνάμεως της.

Αναλυτικά η σχετική πρόσκληση:

ΠΡΟΣ
ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΜΑΣ

Κύριε Πρόεδρε,

Σας κάνουμε γνωστό ότι ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Χανίων ο “Παγκρήτιος”, διοργανώνει, υπό την αιγίδα της Ε.Π.Σ. Χανίων, επιμορφωτικό σεμινάριο, στις 3 και 4 Αυγούστου 2013, ημέρες Σάββατο και Κυριακή, στο Κολυμπάρι και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο “ AVRA – IMPERIAL” .
Μεταξύ των ομιλητών θα είναι οι δύο Ομοσπονδιακοί προπονητές κ.κ. Κώστας Τσάνας και Χαράλαμπος Ζελενίτσας.
Τα θέματα που θα παρουσιαστούν, θα είναι πολύ ενδιαφέροντα και θα θεωρούσαμε τιμή μας να παρευρεθείτε στο εν λόγω σεμινάριο.

Εκ του Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Βούρβαχης Γεωρ.

Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ακασιάδης Ιορδ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Χαμάς αποδέχθηκε την πρόταση εκεχειρίας – Τι απαντά το Ισραήλ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υψηλόβαθμα στελέχη της Χαμάς επιβεβαίωσαν πως αποδέχθηκαν...

Σε Κρήτη και Αθήνα τα περισσότερα αδήλωτα όπλα – Ξεπερνούν το ένα εκατομμύριο

Με εκατομμύρια όπλα, αρκετά εκ των οποίων είναι αδήλωτα, έχει...