14.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Έξωση στην Ιωάννα Κολοβού για 15.000 ευρώ: Χιλιάδες έξω από το σπίτι της σε ένδειξη συμπαράστασης

Ημερομηνία:

Σε εξέλιξη βρίσκεται νέα συγκέντρωση πολιτών έξω από το σπίτι της Ιωάννας Κολοβού, όπου το πρωί της Δευτέρας (21/11) εκτυλίχθηκαν πρωτοφανείς εικόνες στο σπίτι της χαμηλοσυνταξιούχου δημοσιογράφου, που βγήκε σε πλειστηριασμό για χρέη 15.000 ευρώ.

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί αυτή την ώρα στα Ιλίσια για να εκφράσει τη στήριξή του στη δημοσιογράφο.

“Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας, πάντα θα είναι το όπλο μας.” δήλωσε η Ιωάννα Κολοβού.

Δεν είναι δυνατόν σε ένα κράτος δικαίου, σε μια δημοκρατία, να γίνονται τέτοια πράγματα.” είπε μεταξύ άλλων και συνέχισε “Φίλοι μου σας ευχαριστώ πάρα πολύ, κι εγώ μαζί σας θα είμαι, σε κάθε πρόβλημα”.

Έξωση στην Ιωάννα Κολοβού: Πλήθος κόσμου έξω από το σπίτι της σε ένδειξη συμπαράστασης
Έξωση στην Ιωάννα Κολοβού: Πλήθος κόσμου έξω από το σπίτι της σε ένδειξη συμπαράστασης

“Δεν έχω άλλο σπίτι, δεν έχω τίποτα. Το παιδί μου θα πάει φαντάρος. Δεν ξέρω τι θα κάνω, είμαι σε απελπισία”. Είναι τα λόγια της Ιωάννας Κολοβού στο NEWS 24/7, λίγο μετά τη διακοπή της διαδικασίας έξωσης από αλληλέγγυους και βουλευτές που μπήκαν στο σπίτι της το πρωί της Δευτέρας.

Έξωση στην Ιωάννα Κολοβού: Πλήθος κόσμου έξω από το σπίτι της σε ένδειξη συμπαράστασης

Αστυνομικοί με παρουσία δικαστικού κλητήρα μετέβησαν στο διαμέρισμα της κας Κολοβού προκειμένου να της κάνουν έξωση. Μάλιστα, κατέστρεψαν την πόρτα με πριόνι, όπως κατήγγειλε κι ενώ δεν επέτρεπαν στην ίδια να εισέλθει σε αυτό, προκειμένου να γίνει καταγραφή των επίπλων και άλλων αντικειμένων. Η κα Κολοβού κατήγγειλε επίσης ότι ο δικαστικός κλητήρας τη χτύπησε δυνατά στο χέρι.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ