13.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Σαμάνθα Μίσοβιτς: Ποια είναι η 19χρονη Κρητικιά που στέφθηκε Σταρ Ελλάς στα Καλλιστεία 2022

Ημερομηνία:

Η Σαμάνθα Μίσοβιτς, αναδείχτηκε Σταρ Ελλάς 2022, στα καλλιστεία που διεξήχθησαν την Κυριακή (20/11) σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, με παρουσιάστρια την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η νεαρή που κατέκτησε τον τίτλο διαγωνίστηκε με τον αριθμό 10 και φιγούραρε από την αρχή της διαδικασίας ως το μεγάλο φαβορί.

Σαμάνθα Μίσοβιτς: Το Instagram της Σταρ Ελλάς 2022

 

Σαμάνθα Μίσοβιτς: Η συμμετοχή στο “Big Brother” και το βιογραφικό της

Για ορισμένους, η 19χρονη Κρητικιά, με καταγωγή από Σερβία και Ουκρανία, είναι γνώριμο πρόσωπο, καθώς συμμετείχε στον δεύτερο κύκλο του “Big Brother”.

Ο πατέρας της είναι Σέρβος και η μητέρα της, Ουκρανή. Από μικρή ασχολείται με το Tae Kwon Do σε επίπεδο πρωταθλητισμού, άθλημα που της έδωσε πειθαρχία και αντοχή.

Τα δυο αυτά χαρακτηριστικά φάνηκαν πολύ χρήσιμα όταν, σε ηλικία 12 ετών, οι γονείς της την έστειλαν σε στρατιωτικό camp στη Σερβία!

Η ίδια εργάζεται ως μοντέλο. Εκτός από τον τίτλο της Σταρ Ελλάς, έχει κερδίσει τίτλους σε Κρητικά και Πελοποννησιακά καλλιστεία.

Καλλιστεία 2022: Φωτογραφίες και βίντεο από τη βραδιά

Καλλιστεία 2022
Καλλιστεία 2022  PAPADAKISPRESS
Καλλιστεία 2022
Καλλιστεία 2022  PAPADAKISPRESS
Καλλιστεία 2022
Καλλιστεία 2022  PAPADAKISPRESS

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...