21.8 C
Chania
Saturday, May 18, 2024

Έχουμε ξεκινήσει και χτίζουμε σταθερά το ψηφοδέλτιο μας

Ημερομηνία:

Χτίζουμε το συνδυασμό μας Βήμα βήμα μιλάμε καθημερινά πρόσωπο με πρόσωπο με τούς ΣΥΧΩΡΙΑΝΟΥΣ μας και της ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΕΣ μας.

Η πρόταση Συνεργασίας που έχουμε απευθύνει στην Σελινιωτικη Κοινωνία κτίζεται καθημερινά. Συναντιόμαστε με φορείς και πολίτες Άνδρες και Γυναίκες. Γιατί Πιστεύουμε ότι πρέπει να συνεργαστούμε για το αύριο του τόπου μας για το Αύριο του Δήμου Καντανου Σελίνου. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Καντανου -Σελίνου είναι πολλά η εγκατάλειψη του από τις Δημοτικές αρχές που διαχειρίστηκαν τις τοπικές υποθέσεις τα τελευταία 20 χρόνια φαίνεται σήμερα έντονα.

Με πολιτική τους ευθύνη δεν έβαλαν ένα ευρώ στην ανάπτυξη του τόπου ,Βιολογικοί σχέδιο πόλεις οργανωμένες δημοτικές υπηρεσίες ποιότητα νερού καθαροί αγροτικοί δρόμοι απλήρωτα τιμολόγια δημοτικές ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΣ όλα είναι στο κόκκινο. Όλα αυτά ζητούν λύσεις σε εποχή τρόικας και Καλλικράτη. Η Συνεργασία επιβάλλεται Σήμερα ΚΑΜΙΑ δημοτική αρχή δεν μπορεί να αγνοεί τις πλουτοπαραγωγικές πηγές του τόπου μας ΚΟΝΤΟΥΡΑ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ.

Ο Δήμος έχει θεσμικό ρόλο έχει  ουσιαστικό ρόλο για την πορεία αυτού του τόπου .  ΕΜΕΙΣ θεωρούμε ότι η διακυβέρνηση αυτού του τόπου δεν είναι υπόθεση προσωπική δεν είναι υπόθεση μιας κλειστής δημοτικής ομάδας άλλα είναι υπόθεση όλης της κοινωνίας είναι υπόθεση του καθένα από μας ξεχωριστά και όλοι μαζί να δουλέψουμε και να στηρίξουμε το δημόσιο σχολείο που μέρα με την ήμερα συρρικνώνεται .

Το κέντρο υγείας ΚΑΣΤΑΝΟΥ-ΣΕΛΙΝΟΥ και τα περιφερειακά ιατρεία που μένουν κλειστά η υπολειτουργούν  με στόχο την σταδιακή υποβάθμιση τους. Το προσωπικό με ηρωικές προσπάθειες κρατούν την πόρτα ανοικτή οι δημοτικές αρχές ήταν απούσες ακόμα και σε επίπεδο ΛΟΓΟΥ .

Δεν δούλεψαν προς όφελος του τόπου για να μπορούμε σήμερα να λέμε οτι έχουμε κάποιες κατακτήσεις Σημαντικές για τον τόπο μας. Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ μας στηρίζεται σε ΣΑΣ. Σας καλούμε να διαχειριστούμε συλλογικά τις δικές μας υποθέσεις τις υποθέσεις που έχουν σχέση με την ανάπτυξη του τόπου μας που έχουν σχέση με τα καθαρά λόγια. Εμείς δεν έχουμε ΚΑΜΙΑ σχέση με σχήματα που έρχονται από το παρελθόν που κατασκευάζονται στα κομματικά γραφεία και παίζουν το μέλλον του Σελίνου κάτω από το τραπέζι. ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ.

Μην αφήσουμε να χαθεί μια ακόμα ευκαιρία  μπορούμε συλλογικά και όχι προσωπικά  να γυρίσουμε σελίδα . Πρόσωπο με πρόσωπο για ένα ισχυρό ψηφοδέλτιο Νίκης .

Στελλα Αλφιερη
Υποψηφία δήμαρχος Καντανου Σελίνου  

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ