18.8 C
Chania
Wednesday, October 9, 2024

Αδιάφορος ο Δήμος Ρεθύμνου παλεύουν όπως μπορούν οι φιλόζωοι εθελοντές

Ημερομηνία:

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ρεθύμνου κάνει έκκληση ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες των 40 σκυλιών, που φροντίζει, καθώς η αρμόδια δημοτική αρχή αδιαφορεί, για το τι γίνεται εις βάρος των ζώων στην περιοχή και επί της ουσίας έχει φορτώσει τις δικές του ευθύνες στις πλάτες των λιγοστών ευαίσθητων εθελοντών.

Η πρόεδρο του Φιλοζωικού Συλλόγου Ρεθύμνου, Άντζυ Κουμνά, έχοντας απηυδήσει με την αδιαφορία των αρμοδίων τονίζει: «Αυτά τα σκυλιά για να επιβιώσουν χρειάζονται φιλοξενία, τροφή, εμβόλια, στείρωση, χάπια αποπαρασίτωσης και αμπούλες για τους ψύλλους. Η πολιτεία δεν μας έχει στηρίξει ούτε με 1 ευρώ! Βοηθήστε μας να επιβιώσουμε.

Είμαστε ελάχιστοι εθελοντές και χρωστάμε πάρα πολλά χρήματα στον κτηνίατρο. Χρήματα που δεν μπορούμε να πληρώσουμε. Βοηθήστε μας με ξηρά τροφή και χρήματα στο κτηνιατρείο του Γιώργου Αντωνακάκη που βρίσκεται στο Ρέθυμνο στη διεύθυνση Δημητρακάκη 12.

Ακόμα και ελάχιστα ευρώ ο καθένας θα έκαναν μεγάλη διαφορά! Παρακαλείστε επίσης να τηλεφωνείτε και στον Δήμο Ρεθύμνης για να λέτε τι σκυλάκια και γατάκια βρίσκετε στον δρόμο.

Ίσως έτσι κάποιοι καταλάβουν τι τεράστιο πρόβλημα καλούνται να βγάλουν εις πέρας μερικοί εθελοντές του φιλοζωικού. Οι εθελοντές δεν μπορούν ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ την πολιτεία σε καμία περίπτωση.

Ίσως πρέπει να το δει κάποια στιγμή σοβαρά ο κύριος δήμαρχος. Είναι απαράδεκτο τουρίστες να έρθουν να κάνουν τις διακοπές τους στην πόλη μας, να χαλάσουν τα ωραία τους λεφτά και αντί αυτού να παλεύουν όλες τις μέρες να σώσουν ένα ζώο. Αίσχος!».

Για να διαμαρτυρηθείτε τα τηλέφωνα του Δήμου Ρεθύμνου είναι: 2831341301-5, e-mail:dimos@rethymno.gr. Όποιος μπορεί να βοηθήσει στο έργο του Φιλοζωικού Συλλόγου Ρεθύμνου μπορεί να καλέσει την Άντζυ Κουμνά στο τηλέφωνο: 6975720313.

Ο λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα στο όνομα: «Σύλλογος Ζωόφιλων Ρεθύμνης» είναι: 460/886238-90 (IBAN) GR 7901104600000046088623890.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ