15.8 C
Chania
Friday, March 29, 2024

Αδ. Γεωργιάδης: “Χαιρετήθηκα δια χειραψίας, δεν αγκαλιάστηκα με τον Πολάκη”!

Ημερομηνία:

Τετ α τετ με τον Παύλο Πολάκη ήρθε χθες στην Βουλή, στην ορκωμοσία των βουλευτών, ο Αδωνις Γεωργιάδης.

Όπως αναφέρουν δε αυτόπτες μάρτυρες, οι δύο πολιτικοί- παρά τις διαφορές τους και τα όσα βαριά έχουν ανταλλάξει ο ένας για τον άλλο μέσα και έξω από την Βουλή- χαιρετήθηκαν δια χειραψίας.

Μάλιστα ορισμένοι θέλουν τον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων να εξηγεί σε φίλους του το γιατί χαιρέτησε τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, τον οποίο έχει απειλήσει- με αφορμή την υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ- να τον στείλει φυλακή. Πολύ απλά «γιατί έπεσε πάνω του» και γιατί αυτό επιβάλει ο πολιτικός πολιτισμός.

Αλλοι πάντως περιέγραψαν αλλιώς τη σκηνή. Και έγραψαν ότι όχι μόνο χαιρετήθηκαν, αλλά και ότι Αδωνις Γεωργιάδης και Παύλος Πολάκης αγκαλιάστηκαν θερμά σαν καλοί φίλοι…Και βέβαια αυτό, ο νέο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων δεν μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο.

Με ανάρτησή του στο twitter το διέψευσε, προσθέτοντας ότι οι πολιτικές του διαφορές με τον Παύλο Πολάκη παραμένουν προφανώς ακέραιες

Η ανάρτηση του Αδωνι Γεωργιάδη

Στην πολιτική μου διαδρομή ποτέ δεν έχω διαψεύσει παραπολιτικά σχόλια. Κυρίως διότι δεν θα έπρεπε να κάνω άλλη δουλειά. Όμως υποχρεούμαι να πω ότι είναι ψευδές πώς αγκαλιάστηκα με τον κ. Παύλο Πολάκη. Οι πολιτικές μας διαφορές παραμένουν προφανώς ακέραιες.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ