20.8 C
Chania
Tuesday, April 30, 2024

ΑΕΚ: Με μαύρα περιβραχιόνια στον αγώνα με τη Ντινάμο Ζάγκρεμπ, στη μνήμη του Μιχάλη Κατσουρή

Ημερομηνία:

Μαύρα περιβραχιόνια θα φορέσουν απόψε, στον αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ οι παίκτες της ΑΕΚ, για να τιμήσουν τη μνήμη του 29χρονου οπαδού της ομάδας Μιχάλη Κατσουρή, που δολοφονήθηκε στα επεισόδια έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Η διοίκηση της Κιτρινόμαυρης ΠΑΕ έχει υποβάλλει αίτημα στην ΟΥΕΦΑ να τηρηθεί και ενός λεπτού σιγή, πριν την έναρξη του αγώνα.

Να σημειωθεί ότι η αναμέτρηση στο κατάμεστο στάδιο «Μαξιμίρ» θα γίνει υπό δρακόντεια μέτρα, με την ΟΥΕΦΑ να έχει προειδοποιήσει την κροατική ομάδα να διαφυλάξει την τάξη και να μην σημειωθούν έκτροπα ή προκλητικές συμπεριφορές.

Ανάλογη προειδοποίηση έχει απευθύνει και στην ΑΕΚ, ενόψει του αγώνα ρεβάνς το Σάββατο στην Αθήνα.

Αλμέιδα: Αυτό το πράγμα ξεπερνά το ποδόσφαιρο

Χθες, Δευτέρα, ο προπονητής της ΑΕΚ μίλησε για τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται, προσπαθώντας να διαχωρίσει το ποδοσφαιρικό μέρος των αναμετρήσεων, από τα βίαια επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας. Έστειλε για ακόμα μία φορά συλλυπητήρια στην οικογένεια του αδικοχαμένου Μιχάλη, ενώ μίλησε για τις αξίες του ποδοσφαίρου αλλά και της ζωής.

«Είμαι ένας άνθρωπος που τέτοιου είδους γεγονότα με στεναχωρούν και με θλίβουν. Έφυγα από το σπίτι μου στα 15 μου χρόνια. Και πραγματικά μου αρέσει όταν υπάρχει στον κόσμο ειρήνη. Και οι δυο ομάδες ήμασταν χαρούμενες για το ντεμπούτο μας στην διοργάνωση. Δυστυχώς το να χάνει μία οικογένεια ένα μέλος της είναι κάτι το πολύ θλιβερό και φυσικά είμαι πολύ στεναχωρημένος, αλλά πρέπει να διαχωρίσουμε το ποδόσφαιρο και τη βία. Δεν μου αρέσει η βία. Είναι θλιβερό αυτό που συνέβη» είπε στην εισαγωγική του δήλωση.

Στη συνέχεια αναφερόμενος στις ιδιαιτερότητες της προετοιμασίας, τόνισε: «Είναι μια διαφορετική προετοιμασία. Κανείς δεν περίμενε ό,τι συνέβη. Αυτό το πράγμα ξεπερνά το ποδόσφαιρο. Και οι δυο ομάδες παίζουν επιθετικά, προσπαθούν για το καλύτερο. Υπάρχει ένα πρόγραμμα προπονήσεων, ένα πρόγραμμα ταξιδιών. Όλα αυτά άλλαξαν. Φυσικά προσπαθούμε να δουλέψουμε και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε. Όμως καταλαβαίνουμε τον πόνο της οικογένειας και να στείλουμε και από εδώ συλλυπητήρια».

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ