12.8 C
Chania
Thursday, December 11, 2025

Αιτήσεις αποζημίωσης για την ανεμοθύελλα της 20ης Δεκεμβρίου στο Δ. Πλατανιά

Ημερομηνία:

Ο Δήμος Πλατανιά ενημερώνει τους δημότες του ότι έγινε αναγγελία ζημιάς στον ΕΛΓΑ για την ανεμοθύελλα της 20ης Δεκεμβρίου. Παρακαλούνται οι ζημιωθέντες παραγωγοί της Δημοτικής Ενότητας Πλατανιά, οι οποία έχουν υποστεί ζημιά Διάφορες καλλιέργειες, (π.χ. κηπευτικά, αβοκάντο, ελαιοκ/ργεις, εσπεριδοειδή ότι μπορούν να απευθύνονται στο Δημαρχείο Πλατανιά στο Γεράνι για να υποβάλλουν Δήλωση Ζημιάς προς τον ΕΛΓΑ στην Ανταποκρίτρια της Δημοτικής Ενότητας Τσεπετάκη Αργυρώ, έως και τις 3 Ιανουαρίου.
Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν τα εξής δικαιολογητικά:
• Δήλωση καλλιέργειας/εκτροφής ΕΛΓΑ έτους 2012
• Αριθμό Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας
• Α.Φ.Μ
• Αριθμό Λογαριασμού Αγροτικής Τράπεζας.

Δεν μπορούν όλοι να πληρώσουν. Και το σεβόμαστε.

Αν βρίσκεσαι σε δύσκολη οικονομική κατάσταση, συνέχισε να μας διαβάζεις δωρεάν. Η ενημέρωση πρέπει να παραμένει προσβάσιμη για όλους.

Αν όμως μπορείς, στήριξέ μας σήμερα. Ορίστε δύο καλοί λόγοι για να το κάνεις:

  1. Η στήριξή σου ενισχύει άμεσα την ποιότητα και την ανεξαρτησία της δημοσιογραφίας μας.
  2. Κοστίζει λιγότερο από έναν καφέ και η διαδικασία διαρκεί λιγότερο από 1 λεπτό.

Επίλεξε σήμερα να γίνεις συνδρομητής ή δωρητής.

Γίνε συνδρομητής

Σας ευχαριστούμε θερμά.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις - Γίνετε συνδρομητές!

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ